Statut rezidential – Curtea domneasca

 Ii anunt cu surle si trambite pe cei care stiau de existenta cartierului rezidential Curtea Domneasca, de faptul ca in centrul cartierului incepand de anul acesta isi fac aparitia vilutele de tip D.

Pentru cei care nu stiau de existenta acestui cartier ofer cateva lamuriri. Ansamblu rezidential se afla in topul dezvoltatorilor imobiliari de calitate din jurul Bucurestiului si este alcatuit numai din vile de lux care la vremea constructiei au costat intre 3-5 sute de mii de euro,acestea beneficiind de supermarket, piscina, cofetarie, restaurant, terenuri tenis, brutarie, scoala particulara ( incepand cu anul 2014 ) etc.

Cunosc destule persoane carora le-ar surade o “casa la gata” in acest ansamblu rezidential si de ce sa mint, recunosc ca si noua ne-ar placea o viluta in centrul cartierului, adica in in miezul oazei de lux, mai ales ca acum am putea lua noile vilute de tip D. la un super pret!!! Ce ma incanta in mod special este faptul ca am putea sa ne alegem totul pornind de la culorea casei!? Interioarele binenteles, sunt vor fi aceleasi cu celelalte case, adica: gresie si faianta in holuri, bai, bucatarii, parchet din stejar masiv, scari din stejar masiv, instalatii sanitare, conducte polipropilena si pexal, calorifere din tabla, centrala de la una din firmele de renume, obiecte sanitare etc.

Pentru persoanele interesate si care inca mai pot beneficia de ” prima casa” diferenta de pret, trebuie sa existe la vanzare sau daca nu, dezvoltatorul accepta rate pe cinci ani cu o garantie colaterala. Cei care vor sa cumpere o casa, pot achita 60% din pretul casei si al terenului cumulat, iar diferenta ramasa o pot achita in rate pana in 5 ani.

Totusi ca si ideea iata doua imagini cu vederea stradala si din curtea interioara:

Nu stiu cum vi se par voua insa pe mine vederea stradala ma duce cu gandul la… o alta tara, in nici un caz la Romania, ceea ce e bine pentru ca asta ar inseamna ca pot sta in tara mea avand ceva din alta “lume”. tongue Eu personal nu m-am putut abtine si am facut si un tur virtual al casei si da pot spune ca mi-a placut ce am vazut si vom avea ce am vazut!

Vrem sa ne achitionam o casa noua unde putem aprecia viata minunata inconjurata de frumos si unde ne putem primi prietenii si cunoscutii cu drag entuziasm si mare placere.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. Dan says:

    Scump dar pentru cine nu isi permite. tongue

  2. creve says:

    Totuși 130 000 de euro plus costuri adiacente de 6300 de euro? E cam mult zic eu big grin Cu banii ăia îți poți construi un o vilă cu 3 etaje de 500 metri pătrați și îți mai rămân bani big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.