Gustul copilariei: Ciocolata Kiss se gaseste in magazinele Mega Image

Da dragilor, ciocolata Kiss se gaseste in magazinele Mega Image!!!

Acum cateva saptamani imi aduceam aminte cu un fost vecin de gustul copilariei, mai exact de dulciurile copilariei cu gust “comunist”. Ne-am adus aminte de guma Turbo, de ciocolata Kiss cu banane si capsuni, de biscuiţii Gigel, Codruţ, Chindie,Scufita Rosie, nemuritoarea Eugenie, bomboanele de menta si de cacao…

Mi s-a facut mare dor de copilariei si m-am bucurat enorm cand am aflat ca pot gasi ciocolata Kiss in magazinele Mega Image. Prin urmare am plecat in cautare si… uite asa m-am facut cu, nici mai mult nici mai putin, de 13 ciocolatele si asta pentru ca am si acasa iubitori de ciocolata Kiss.

Am si pe aici iubitori de ciocolata Kiss?Daca da, ii rog sa ridice doua degetele. big grin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 23 Comments
 1. Pato Basil says:

  eu nu imi amintesc, probabil ca sunt prea tanar pentru asta laughing

 2. Minnie says:

  Imi place ciocolata “kisses” de la Hershey’s ……… happy
  O stii?

 3. Madalina says:

  Imi amintesc ca atunci cand facea mama mea curat prin biblioteca, gasea prin carti numai ambalaje de la Kiss laughing Hmmm… nu este Mega Image in Iasi, nu? sad

 4. Ana says:

  Da????? Pai sa facem coada zic laughing)

 5. Gavriloi Adina-Mirabela says:

  Da, imi aduc aminte de aceste dulciuri, foarte gustoase, de altfel. Ciocolata Kiss am mai mancat, am gasit-o si eu in magazine.

 6. creve says:

  Eu aș vrea Lacta laughing Africana nu-mi mai place tongue

 7. Ani am dar nu-mi aduc aminte laughing)

 8. elena says:

  si scufita rosie era buna si mai era inca una mica si patrata cu glazura de ciocolata care era la fel de buna, nu mai stiu cum se numea dar am crescut cu ea si era mai ieftina, ne mai permiteam, in schimb acum am gasit si eu cioco kiss in magazin la noi la lucru si este atat de buna, mananci si uiti sa te mai opresti!!!

 9. Laura C. says:

  Preferata mea!

 10. Laura C. says:

  Era si cu gust de banane.

 11. Anonymous says:

  Oh my God,deci nu mi vine sa cred ca pot gasi ciocolata Kiss,cand eram mici eram in stare de orice pt o cioco din asta,abia astept sa ma duc s -o testez,imi aduc aminte de toate ciocolata de casa invelita in ciolofan cu gustul ala de cafea ,pfff,de guma aceea patrata tare cu banana desenata pe ea,toate aveau un gust deosebit….

Leave a Reply

Your email address will not be published.