Ceea ce semeni, aia culegi.

Dacă te porţi iubitor faţă de cineva, vei primi iubire – deoarece iubirea se întoarce întotdeauna către ea însăşi. Dacă pretinzi iubire, vei primi pretenţii de iubire. Ceea ce semeni, aia culegi.

P.Ferrini


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Mariana spune:

  Perfect adevarat! Legea compensatiei este valabila pentru oricine si orice…

 2. NightOn spune:

  Nu prea sunt de acord cu asta și îți spun și de ce. De multe ori (și sunt sigură că ai văzut așa ceva, mai mult de atât, sunt sigură că și ție ți s-a întâmplat și nu numai o singură dată) există oameni care își oferă iubirea în mod dezinteresat. Ce primesc în schimb? Li se cere și mai mult, și mai mult; de fiecare dată mai mult, fără a li se oferi ceva în schimb (aici mă refer la apreciere, respect etc.).
  Deci, nu. Lucrurile nu stau mereu așa cum ne-am dori.

  • addicted spune:

   Eu nu(mai) cred ca exista oameni care ofera iubire in mod dezinteresat. Inafara de familie si partener,care oricum la randul primesc, nu cred ca exista astfel de persoane. TOTI asteptam ceva, TOTI daruim ceva cu interes fie vorba de sentimente sau chestii materiale. Asta cred eu, asta vad.
   DAR da, nu exista niciodata, in nimic, un echilibru, de aia iti si ziceam in articolul tau ca ofer atat cat primesc chiar de am de multe ori tendinta de a oferi mai mult, ma opresc pentru ca stiu ca nu e ok si voi avea de suferit.

 3. Cris-Mary spune:

  You know you are right si nu trebuie sa ti-o spun eu big grin

 4. Nimeni spune:

  e si logic cumva, nu?happy

 5. Ana spune:

  Asa e ce dai aia primesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *