Hai la Teatrul Rosu!

 Recunosc ca in perioada cat am stat in Iasi nu am fost deloc tentata sa merg la teatru sau sa poposesc intr-un local unde puteam vedea o piesa. Poate si pentru ca pe nicaieri nu gaseai ceva care sa te atraga!?

De cand ne-am mutat in Bucuresti multe lucruri s-au schimbat, inclusiv din acest punct de vedere! La initiativa unor prieteni am mers intr-o seara in Music Club unde saptamanal se tin si cateva piese de teatru gazduite de Teatrul Rosu. Ce este Teatrul Rosu?

” Teatrul Rosu este un promotor pentru cei care fac arta teatrala, dar inca nu si-au gasit scena potrivita pentru a-si indeplini visul, este un motor de lansare si de promovare pentru actori tineri si regizori cu idei noi, mai mult sau mai putin conventionale. „

 In seara cu pricina ne-am pomenit cu un „Sot de vanzare„, una din cele mai bune comedii ale momentului realizata dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu( multi o stiu de la emisiunea iComedy) / Alexandra Salceanu, Marius Gilea; regizata de Marius Gilea. Nu voi intra in detalii pentru ca nu vreau sa fiu una din acele persoane care strica totul povestind actiunea, insa va voi spune ca sala a fost plina numai de rasete si aplauze, si nu doar la final! Ne-am amuzat copios si am luat acasa si cateva replici abosolut geniale.

Ni s-a garantat distractie, distractie am primit si tocmai de aceea va recomand si voua sa treceti pragul localului Music Club(in spatele magazinului Cocor – str. Baratiei, nr. 31) si sa profitati de o atmosfera placuta, sa va relaxati dupa o saptamana de munca asistand la comedii grozave care cu siguranta va vor face sa scapati de toate problemele si tot stresul acumulat.

Apropo, pe 9 februarie sunteti invitati la „Iubirea e un lucru foarte mare”.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *