S-a deschis cel mai mare magazin Superdry din România, în AFI Cotroceni

  De-a lungul anilor nu am dat importanță stilului meu vestimentar și nu am considerat că am un stil anume, bătut în cuie însă, constat că cel ce mă definește și-mi conferă o stare de confort este stilul casual, indiferent de anotimp. De exemplu, toamna și iarna iubesc să port botine în combinație cu pantaloni scurti și hoodie lung, jeans slim, pulover over size și bocanci cu talpă groasă. That`s me! Not that girly in style.

Tocmai de ceea, când am aflat că se va deschide cel mai mare magazin Superdry din România, în AFI Cotroceni, n-am ezitat si am acceptat instant invitația de a merge la inaugurare.

Pentru cei care încă nu știu, Superdry este unul dintre cele mai populare branduri britanice adus în România de Fashion&Friends, o  companie cu francize de succes în țările din zona de sud-est a Europei.

Înființată ințial în Serbia, Fashion&Friends Company este prezentă astăzi, ca lider absolut pe piața de fashion, în Croația, Muntenegru, Serbia, Macedonia. Compania este reprezentanta unor branduri celebre, cum sunt Superdry, Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Mango, Levis, Calvin Klein, Liu Jo, Timberland and Desigual.

“Intrarea pe piața din România este un pas mare și important pentru Fashion&Friends Compania. De aproape 30 de ani suntem lideri în industria fashion din Serbia, Muntenegru, Croația și Macedonia, fiind ambasadorii unora dintre cele mai faimoase și populare branduri din lume. Unul dintre acestea este Superdry, brandul britanic care oferă un twist de colecții urbane, cool și neobișnuite oamenilor care pun preț pe calitate și autenticitate. Planul nostru este să deschidem magazine Superdry în toată România iar brandul să devină preferatul celor care adoptă stilul urban.“

~ a declarat Jasenka Stekić, Director de Marketing și Dezvoltare la Fashion&Friends Company

Noul magazin din AFI Cotroceni reprezintă primul pas dintr-un plan mai amplu de dezvoltare în țara noastră. Clienții găsesc aici haine din cele mai recente colecții, care le vor oferi posibilitatea să-și spună povestea cu fiecare articol pe care aleg să îl poarte. Aici vor găsi propuneri de combinații inedite între haine cu aspect vintage, materiale de înaltă calitate și elemente de grafică manuală.

Cei de la Superdry au adus în AFI Cotroceni motto-ul lor, cel în jurul căruia au construit de-a lungul timpului – We make the clothes, you make the stories.

„Prin accesibilitate, haine, accesorii, încălțăminte premium și de calitate, Superdry va contribui foarte mult la completarea ofertei de fashion din București.”

~ a adăugat Directorul de Marketing și Dezvoltare al Fashion&Friends Company, Jasenka Stekić.

Înființat în Marea Britanie, Superdry este prezent acum în peste 50 de țări, unde sunt deschise peste 500 de magazine. O adevărată poveste britanică de succes este acum și în România, Fashion&Friends Company deschizând în București cel mai mare magazin din țara noastră. Superdry este recunoscut ca brandul ce îmbină perfect stilul vintage cu cel american și elemente de grafică japoneză.

noua colectie superdry afi cotroceni

La evenimentul de inaugurare ce a avut loc joi, 22 noiembrie, a fost prezentă conducerea Fashion&Friends Company, alături de nume recunoscute din industria românească de fashion, artiști și nume importante din showbiz. Hainele din ultima colecție au fost prezentate de dansatori profesioniști. Atmosfera a fost completată de DOC, care a susținut un concert live exceptional!!!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *