ce cadouri sa oferim de Craciun

Inspirație de Crăciun. Ce cadouri accesibile oferim de sărbători

 Decembrie este o lună plină de surprize și cadouri, general valabil, nu doar pentru noi. Pentru noi poate e mai specială, căci sărbătorim 12 ani de relaţie pe 11 Decembrie, iar pe 9 este ziua în care am fost cerută de soție. Decembrie este specială pentru noi aşa cum August și Octombrie, și cu siguranță și alte luni din an ne vor influența viețile în acelaşi mod pozitiv, plăcut, memorabil și frumos. Pe toate le sărbătorim, de toate ţinem cont , cât ne ține memoria, desigur.

Trecând de la sărbatorirea zilelor importante din Decembrie, la surprize și cadouri de Crăciun, vă întreb, pe o scară de la 1 la 5, cât de pregătiți sunteți pentru Crăciun, din punct de vedere al cadourilor? Aveți tolba plină de inspirație? Îi ajutați și pe alții cu ideile voastre de cadouri? Noi suntem 90% pregătiți. Perfecționistă din fire, îmi place să am totul pregătit din timp, să-i fac fericiți pe cei din jurul nostru. De la mic la mare! Astfel, dacă aflu și de alte dorințe, am timp să le adaug.

Ce am ales să cumpărăm anul acesta de Crăciun? Lucruri practice, pentru că majoritatea dintre noi am trecut deja în alte etape ale vieții și cel mai mult ne bucură lucrurile practice și utile dar frumoase. Chiar dacă vorbim de produse de make-up, în ceea ce privește femeile din viață noastră! big grin Tot practice și utile se consideră a fi, nu?

Mergând pe această linie, am să încerc să vă ușurez și vouă munca și am să vă dau câteva idei de cadouri Crăciun pentru doamne, domnișoare dar și domni.

Pe site-ul oficial Sephora România gășiți o sumedenie de pachete si seturi cadou de Crăciun pe care le puteți oferi femeilor. De exemplu, ce mie-mi place cel mai mult, sunt minunățiile de la BENEFIT Cosmetics. Inspirația lor în ceea ce privește ambalajele produselor mă lasă de fiecare dată fără cuvinte. Cine se ocupă de ele are laudele mele sincere!

Ce cadouri de Craciun poti oferi de la Benefit Cosmetics?

Dacă ar fi după mine ,și după ceea ce am testat, și știu că la scară largă mulțumește femeile, aș merge pe Cracker The Porefessional & Badgal Bang, Magical Brow Stars! Brow Set, Triple Decker Decadence sau Blush Bar Cheek Palette. Toate vin într-o cutie cu design special și au prețuri de la 86 RON. Pe cea din urmă tocmai am primit-o dar despre aceasta voi reveni cu impresii pe larg într-un articol separat.

cadouri Craciun Benefit Cosmetics

Tot de la Sephora, că și noutate absolută și mirobolantă, vă puteți îndrepta spre noua paletă HUDA BEAUTY – The New Nude Palette. Este absolut GENIALĂ!!! Paleta conține 18 nuanțe de farduri de pleoape intens pigmentate, combinând texturile mate cu cele paietate strălucitoare și nuanțele calde cu cele reci. Cu paleta acesta n-ai cum să nu dai gata o doamnă sau o domnișoară!

nude huda beauty

Trecând la produse de skincare, ajungem și la KIEHL`S, un alt brand drag mie, a cărui produse le folosesc intens de aproape 1 an. Nu m-a dezamăgit, tocmai de ceea îmi „permit” să vă recomand câteva cadouri Crăciun de la KIEHL`S. Cu atât mai mult cu, cât în această perioada aveți și transport gratuit la orice comandă online dar și ambalaje apetisante de Crăciun.

Ce cadouri KIEHL`S recomand

Partea faină la acest brand este că distribuie și produse pentru bărbați, astfel că, dintr-un foc puteți face cadouri și pentru femei și pentru bărbați. Al meu om folosește deja o cremă și un ser KIEHL`S, iar crema de mâini, pe care încă o împărțim, este preferată noastră.

Individual, v-aș recomanda pentru femei să vă îndreptați spre cele mai folosite și recomandate produse ale lor, la scară largă. De exemplu, Crema hidratantă pentru ochi cu ulei de avocado. Este unul din cele mai lăudate produse ale lor, și pe bună dreptate, căci e crema care nu-mi lipsește niciodată din rutină. NICIODATĂ! Mai puțin când o termin și trebuie să fug să-mi iau alta. sad Ca acum de exemplu…

Crema de ochi cu avocado

Puneți această cremă într-un amabalaj special de Crăciun ( ambalarea este gratuită! ), la un loc cu gelul spumant de curățare Cucumber Herbal Conditioning Cleanser, loțiunea tonică fără alcool cu petale de gălbenele Calendula Herbal Extract si Crema hidratantă Ultra Facial Cream, și aveti un set cadou Kiehl`s complet de îngrijire.

produse KIEHLS Craciun

Pentru bărbați, de Craciun, ca și cadouri, mergeți la sigur cu gelul de curățare energizant all-in-one pentru păr, față și corp – Body Fuel și crema de ochi antirid și fermitate, cu efect anti-cearcăne – Age Defender Eye Repair.

produse KIEHLS barbati Craciun

Produsele KIEHL`S vin și în variante mini/travel, iar prețurile pornesc de la 40 RON. Repet, ambalarea este gratuită și pe lângă produsele comandate, puteți primi și produse mini DAR garantat și mostre ale produselor, pe care voi le puteți alege. Astfel, aveți posibilitatea de a testa și alte produse ale brandului KIEHL`S.

Dacă aveți bugetul limitat, vă recomand cu sinceritate, produsele NIVEA, nelipsite din casele românilor de ani de zile. Personal, nu mă pot desprinde de crema lor de corp dar nici de demachiantul bifazic. Gelurile de dus sunt și ele absolut minunate!

cadouri nivea craciun

De asemenea, și cei de la Bottega Verde au pachete cadou de Crăciun, ambalate frumoase, la prețuri mai mult decât accesibile. Ba chiar acum au și reduceri de 50%+. Eu i-am descoperit relativ recent și recunosc că le-am survolat site-ul cu mare interes, și am descoperit destule produse pe care mi-ar plăcea pe viitor să le încerc.

Desigur, cunoscându-mă persoanele din jur vă puteți îndrepta spre ce știți că i-ar face fericite. Puteți opta și pentru bijuterii, Pandora este mereu un real ajutor în această perioada, căci vor avea cu siguranță promoții la brățări și talismane. Nu degeaba se formează acele cozi interminabile la Pandora, în prag de sărbătoare, nu?

Anyhow, ideea este simplă, luați din timp orice cadouri de Crăciun îi reprezintă pe cei dragi, indiferent că vorbim despre lucruri practice sau simbolice. Nu ar trebui să punem preț pe VALOARE, ci pe gest și intenție!

Cu buget limitat sau nu, nu-i uitați. Scuzele de genul ” nu am avut bani/timp ” nu își au locul, când și o simplă ciocolată preferată poate bucura pe cineva. Gesturile mărunte cântăresc cel mai mult, contează enorm, și nu doar de sărbatori. happy

Modul în care dăruieşti valorează mai mult decât darul însuşi.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. ana spune:

    daca ar fi dupa mine tot ce e la sephora as lua si as da dar as pastra si pt minelaughing)

  2. Cata. spune:

    zero pregatiti si suntem in criza ca trebuie sa si plecam in vacanta…………… comenzile online sunt salvatoare big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *