Cum sa cazi prada dragostei

  In timpul celui de-al doilea razboi mondial, lucram la un laborator de cercetare din Oklahoma. Barbatii erau, fireste, o raritate in vremea aceea. Intr-o zi, dupa incheierea razboilui, am primit un telefon de la o prietena, care ma invita in laboratorul ei ca sa fac cunostinta cu un tanar ce lucra acolo doar pe perioada verii, pentru ca in restul timpului era student. Asa ca m-am dus sa port o mica discutie cu prietena mea si sa-l cunosc pe tanarul respectiv.

Cand am plecat, am auzit in spatele meu un zgomot puternic. Intorcandu-ma sa vad ce se intamplase, l-am gasit cu picioarele in sus pe podea. El statuse la birou pe un scaun mobil chiar langa usa si se aplecase prea mult sa ma urmareasca cu privirea. Pe tot parcursul celor 52 de ani de casnicie fericita, in care ne-am schimbat locuinta de 11 ori, luandu-i cu noi de fiecare data pe cei trei copii ai nostri, le-am povestit tuturor prietenilor si cunostintelor noastre cum a „cazut” sotul meu prada dragostei pentru mine. El ii asigura intotdeauna ca se aplecase de fapt ca sa ia un creion ce cazuse pe podea.

Supa de pui pentru suflete romantice


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. […] Ciufulici, Andreea, Belgianca, Iuliana, Sabina, Sorana, Mihai, Alma, Adri, Adelina, Carmen, Addicted, Miky, Alexandra, Mihaela, va invit la concurs! Sigur, poate participa oricine doreste, fie ca a […]

  2. Catalina spune:

    Foarte frumoasa povestioara

  3. Eva spune:

    Ce draguteeeeel !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *