„Testul ochiului sacru”

Pentru a va mai amuza nitel, faceti testul ochiului sacru si alegeti-va un ochi care va place care va atrage, din urmatoarele:

Intepretare:
Daca iti place ochiul numarul 1.Atunci, in adancul sufletului, esti o persoana deschisa. Esti genul de persoana care ar primi cu bratele deschise, aproape pe oricine in inima sa. Crezi ca este mai bine sa iti asumi riscuri si sa fii ranit/a, decat sa te inchizi lumii. De asemenea, nu esti genul de persoana care sa arate celorlalti fricile si insecuritatile sale. Crezi ca problemele trebuie gestionate in privat. Incerci sa te implici foarte mult atunci cand cineva are nevoie de ajutorul tau, chiar daca si tu, in adancul sufletului, suferi. Sa ii ajuti pe ceilalti este vindecarea ta si iti aduce fericire.

Daca ai ales ochiul cu numarul 2.Esti o persoana constiincioasa. Esti genul de om care incearca tot timpul sa faca o impresie buna, sa faca “ceea ce trebuie” si sa nu dezamageasca. Dar asta poate fi adesea, dificil, fiindca nu ii putem niciodata “impaca” pe toti.
Cel mai bine este sa iti cauti forta interioara si increderea in ceea ce esti, indiferent de parerile celorlalti. Vezi in jurul tau multa nefericire si nedreptate, ceea ce te revolta profund. Iti doresti tot timpul sa devii cea mai buna persoana posibil. Crezi ca actiunile tale fac o diferenta in vietile oamenilor, oricat de neinsemnate ar fi si de aceea incerci din rasputeri sa ajuti.
Daca ai ales ochiul cu numarul 3.In adancul sufletului esti o persoana care sufera inca pentru intamplari dintr-un trecut tumultos ce si-a lasat urmele. Incerci sa iti gasesti pacea ori de cate ori poti si nu impartasesti si cu ceilalti cele mai intunecate ganduri ale tale, de teama sa nu ii afectezi; dar poate este mai bine sa comunici uneori, sa te descarci si sa cauti sprijin in cei apropiati.Ceea ce este absolut admirabil in ceea ce te priveste, este faptul ca reusesti sa te ridici de jos, oricat de greu ti-ar fi in viata. Esti precum o pasare phoenix care stie sa renasca si sa ii inspire si pe ceilalti cu puterea si magia sa.
Daca ai ales ochiul cu numarul 4.Esti o persoana filosofica. Iti doresti sa atingi mesajul ascuns al lucrurilor. Iti place sa te pierzi in ganduri si sa lasi ca minunatia naturii sa te patrunda. Traiesti intr-o lume a ta, ce uneori pare de neinteles de catre cei din jur.Dar esti o persoana minunata si avem atat de multa nevoie de astfel de oameni sensibili care reusesc sa creeze sensul unei lumi mai frumoase! Vezi viata ca pe un puzzle si iti place sa te joci cu piesele, pana cand acesetea se potrivesc.
Daca ai ales ochiul cu numarul 5.Esti o persoana misterioasa, nu ai reusit sa descifrezi cine esti, ce te defineste cel mai tare, dar nu-i nimic, aceasta calatorie nu poate fi decat una foarte placuta !Chiar daca in tine traiesc multe contradictii, esti o persoana speciala chiar din acest motiv. De aceea sunt multe persoane care raman fascinate in preajma ta. Daca vei invata limbajul empatiei si al bunatatii, vei reusi sa gasesti mai usor calea catre ceea ce esti. In acelasi mod, preferi sa observi si sa ii analizezi si pe ceilalti, inainte de a-i primi in lumea ta.
Daca ai ales ochiul cu numarul 6.In adancul sufletului esti o persoana foarte sensibila. Esti genul de persoana care observa totul si nu uita. Esti foarte conectat/a la lume. Simti in profunzime si uneori, chiar si cele mai neinsemnate lucruri te afecteaza. Razi cu usurinta, dar la fel de usor plangi.Ai capacitatea de a anticipa ceea ce se va intampla in viata ta.Chiar daca adesea vulnerabilitatea ta se vede, nu iti place sa arati lumii fragilitatea ta. Dar iti place sa le arati oamenilor bunatatea si deschiderea ta.

Gabro.ro

Ce ochi ati ales?


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *