Lumea e facuta din prieteni.

Da, lumea e facuta din prieteni

 Multumesc barosanului care are grija de mine, de EL si de familie. Ii sunt recunoscatoare pentru ce inca am, ce am pierdut – pentru ca totul se intampla cu un scop – si ce-am invatat din toate! Ii multumesc ca zilnic imi da motive sa ma bucur si mai mult de viata si de cei pe care-i am langa mine! Acum trei zile, din nou, mi s-a confirmat ca am la cine apela, la nevoie, in momente de panica.

E de ajuns sa privesc in jur si descoper ca AM prieteni de nadejde care sunt gata sa contribuie cu vorbe si fapte pentru a ma face sa fiu bine din nou! In timp ce unii arunca promisiuni in vant, se dau mari ca-ti pot oferi marea cu sarea, dar daca ai apela la ei, in mod concret, ai vedea ca incep sa bata in retragere, cautand scuze puerile; altii nu-ti promit nimic ci doar… sunt ACOLO! Nu te lasa sa depasesti singur momentul, oricat de nesemnificativ ar parea.

Multumesc ale mele c-ati fost acolo!

Intradevar „ Aurul îl cercăm in foc, iar pe prieteni în vremi de restrişte. „

lumea e facuta din prieteni


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Ana Q. spune:

  Cat de adevarate sunt toate cele. Eu am un prieten pe care il cunosc de 10 ani….el spune ca si daca nu ne vedem 2 ani tot prieteni buni suntem, eu tind altfel. Eu vreau ca oamenii carora le pasa sa fie alaturi de mine asa cum si mie imi place sa fiu alaturi de ei. so…nu prea cred in asta ca daca nu ne vedem 2 ani suntem tot buni prieteni.

  • addicted spune:

   Stiu ce zici Ana. Nici eu nu merg pe premisa asta. Cred ca o relatie de prietenie trebuie intretinuta! Nu azi de vezi…N luni nu. Se pierd multe in timp si numai prietenie nu se numeste asta.

 2. Eva spune:

  Prietenul bun la nevoie se cunoaste ,nu?

 3. Luana spune:

  Si eu ma bucur ca am putini dar buni care nu rad de dramele mele si cand e lucru mare sunt acolo.
  Sper ca nu ai avut mare probleme si ai trecut cu bine peste. Sanatate multa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *