Noua moda – Foiţa de cafea

” Foiţa de cafea ” este o nou drog ieftin, ce a intrat in Romania in luna martie, printr-o retea din Franţa. Drogul e privit ca pe o noua moda care desi pune vietile tinerilor in pericol, e considerat ” marfa „.  Desi suna… cumva, in special pentru iubitorii de cafea, nu-i sub nici o forma nici dragut, nici bun la gust. Nu, nu am incercat foita de cafea si nici nu ma tenteaza, am doar cateva detalii de la o persoana din Iasi. 

Se pare ca desteptii tineri amesteca tutunul din tigaretele normale cu cafea macinata sau chiar boabe întregi de cafea, la care adauga un drog sintetic din China. Acesta se fumeaza ca o tigara normala insa are efecte devastatoare asupra sanatatii.

„Drogul afectează sistemul nervos, manifestându-se prin tremurături, pierderea încrederii în sine şi alte simptome de acest tip. Din păcate, nu s-a găsit încă o substanţă de substituţie, ceea ce complică lucrurile”, ~ Romică Ichim, seful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Iaşi. 

In acest scop, Centrul Antidrog din Iaşi organizeaza in perioada 1-5 septembrie o campanie cu 30 de vo­luntari la Vama Veche, unde vor avea loc activitati de informare si pre­venire. Conform sta­tis­ticilor celor de la Antidrog, in aceasta statiune tinerii abuzeaza cel mai mult de substantele ha­lu­cinogene.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. […] este o melodie foarte faină a lui Katie Melua pentru un weekend superb. Recomand melodia pentru Addicted, Javra, Spanac, Cristi, Vienela, Criserb, DeWeekend, Pato şi tuturor cititorilor acestui […]

 2. NightOn spune:

  Păi nu trebuia să apară ceva nou? Sau poate nu e nou, dar eu acum aflu citind aici la tine.

 3. Fairytale spune:

  Aoleu..ce tampenii baga in ele. Groaznic, te distrugi sigur! Draga mea, esti draguta sa ma ajuti cu un comentariu cat de mic la o postare de-a mea, particip la un concurs si trebuie sa strang cat mai multe comentarii. Pe blogul meu ai si un concurs…poti castiga o carte surpriza.Multumesc!!

  http://367dezile.blogspot.ro/2014/08/lenjerii-superbe-de-printi-si-printese.html

 4. Dana spune:

  Stupid prostesc chinuitor straight face Doamne Fereste!!!

 5. Cata spune:

  Asa ne scurtam pretioasa viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *