O relatie de lunga durata

 V-ati gandit vreodata care este cel mai frumos lucru pentru voi? Eu da. Am certitudinea ca cel mai frumos ” lucru ” e ceea ce mi se intampla de aproape 8 ani ( 8 ani!!?? ).  

O relatie frumoasa si de lunga durata. O relatie in care toti cei din jurul tau stiu de voi, stiu cei din facultate, cei de atunci, cei de acum, si nimeni nu va poate imagina altfel decat impreuna! Cand el e prima persoana la care iti fuge gandul cand te trezesti dimineata,chiar daca e langa tine, cand stii ca te poti baza oricand pe el si ca orice problema ai avea el va fi acolo pentru tine. Neconditionat!

Cand ai certitudinea ca el e singura persoana care te poate face cu adevarat fericita si nu te poti gandi ca ai fi putut fi cu alt baiat. Cand nu iti e rusine sa faci nimic fata de el, si sa fii mereu TU; cand iti fuge pamantul de sub picioare si el e mereu acolo sa te faca sa zambesti. Cand te simti protejata chiar si atunci cand pur si simplu te tine in brate. Cand te intelege si isi doreste sa fii doar a lui. Cand orice lucru mic il imparte cu tine, si inca iti trimite mesaje si-ti face surprize. Cand te enervezi pe tot ce te inconjoara, cand te frustreaza nereusitele si-l respingi iar el… sta acolo! 

O relatie frumoasa… cand stii ca deja certurile voastre sunt minore,c-ati trecut prin probleme si situatii realemente grave si ati stat unul langa celalalt. Cand ” TOTUL e mai usor in doi! „. Cand inca devine gelos si se supara din prostii, si tu esti acolo langa el, zambind, si explicandu-i ca esti si ramai doar a lui. Cand singurul loc in care iti doresti sa fii este langa el. Cand aveti glumele voastre de interior care va separa de toti ceilalti. Cand iti face complimente si e singura persoana de la care vrei sa le auzi.

Ce e cu adevarat frumos? Cand nu iti mai poti imagina viitorul fara acea persoana.

Cel mai frumos cadou din fiecare an. La multi ani noua, la multi ani… mie! 28 and still awesome. smug 

YouTube previzualizare imagini


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Marin spune:

    Neata!
    Ma bucur pentru tine; la multe momente linistite si zambitoare happy Textul tau este plin de emotie si de zambet ca sa mai poate fi comentat happy

  2. Irina spune:

    La multi ani, a mea! La multi ani, ai mei! Sa va iubiti si sa va respectati mereu, si sa ramaneti intotdeauna tipologia de cuplu la care aspira toata lumea! love struck big hug kiss

  3. Gigi spune:

    La mulți ani! Felicitări pentru gândurile frumoase!

  4. Fairytale spune:

    Si mie mi se intampla la fel, nu pot vedea viitorul fara el. Iar langa el, simt ca ma regasesc, ca el imi ofera acel echilbru de care am nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *