O iubesti atunci cand…

O iubesti cand ii spui ca are un zambet minunat, nu cand ii spui pisiceste ca e “buna”. O iubesti cand e cu prietenele ei si rade, si tu te uiti la ea, fiind multumit ca e a ta. Cand se bucura la o simpla floare, si nu vrea cadouri scumpe.

O iubesti daca atunci cand vine la tine acasa o prezinti mamei tale, nu o duci direct in dormitor sa faci altele. O iubesti daca inca ai emotii cand o vezi venind, cand ii zambesti ca unui copil, cand se rasfata cu tine, cand o vezi ciufulita, nemachiata, si inca ti se pare adorabila. Atunci cand te uiti in ochii iar cel mai “wild” lucru pe care vrei sa-l faci cu ea nu e sexul; atunci cand “asta mica” a ta e copilaroasa si iti povesteste tot ce-si doreste iar tu esti atent, nu te gandesti la alte chestii. O iubesti daca atunci cand e in blugi largi nu iti doresti sa-i vezi fundul, nu vrei sa-i vezi decolteul, deoarece ea e fata cu suflet bun care te-a facut sa te indragostesti tocmai datorita simplitatii sale.

Daca ai asta aproape, nu pleca; nu o lasa pe ea sa plece!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Alexandra spune:

  Lucrurile cele mai simple sunt cele mai frumoase si impresioneaza cel mai mult.Din pacate tot mai rar intalnesti fete cu suflet bun si baieti care sa aprecieze asta…

 2. Vienela spune:

  Ce bine ar fi daca oamenii si-ar da seama la timp ca anumite persoane sunt importante in viata lor, ca merita sa fie iubite si apreciate!

 3. Mihaela Curea spune:

  L-am regasit pe sotul meu în unele cuvinte tongue ce bine e!

 4. creve spune:

  Nu e chiar ușor să găsești persoana aia big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *