Ce este cu adevarat important in viata?

Ce considerati voi ca este cu adevarat important in viata?

Alergam prin viata dupa stabilitate financiara, avutie si persoane ce constant ne intorc spatele. Intreaga viata luptam pentru a castiga ceva, pentru a fi bogati si faimosi. Alergam pentru a ne „asigura” prietenii si familia. Pentru ce? Pentru a ne trezi singuri in lumea intreaga? Nu acordam atentie lucrurilor marunte si nici persoanelor ce trec oceane pentru a ne fi aproape si a ne ajuta.

Anul acesta am invatat una din cele mai importante lectii : cat de pretios este acest dar al vietii si familiile noastre si, in special, cat de repede ne pot fi luate… Cat de fragili suntem si cat de repede ne pot schimba anumite situatii. Devii ce vedeai ca sunt altii, ajungi sa crezi in ce nu credeai; deschizi larg ochii si realizezi realmente ca nu exista ” Mie NU mi se poate intampla ASTA! „.

Si asa am invatat sa nu mai traiesc in timp, ci in MOMENTE; nu ceea ce este in buzunar conteaza. Dragostea conteaza! Dragostea e doar un cuvant pana in momentul in care cineva apare si-i da un sens si inteles.

Eu, TU, noi suntem acel inteles, noi suntem cu adevarat importanti in viata! Noi pentru noi, noi pentru cei care conteaza; ei pentru noi.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Ana spune:

  Trebuie sa pierdem pentru a invata lectia asta, daca tu ai invatat-o macar sa fie pe termen lung ca oamenii de multe ori uita si iar se axeaza pe lucruri trecatoare….

  • addicted spune:

   Stiu ca noi oamenii uitam destul de repede si revenim la vechile obisnuite, ganduri si ” abateri „. Pentru mine a fost o lectie invatat pe termen lung, apreciez altfel oamenii, m-a si schimbat, nu mai acord atat de multa atentie anumitor persoane si/sau lucruri care nu m-au format si nu ma influenteaza.

 2. Catalin twitter spune:

  Cum e viata?Doar daca pierzi iti dai seama ce valora acel lucru pierdut.

 3. Anonim spune:

  Toate ni se pot intampla SI noua desi pare greu de crezut, trebuie sa fim atenti si sa acordam atentie si timp cui merita, de la parinti la bunici si cei care ne-au crescut la prieteni.

 4. Marin spune:

  Holaaa! La buna recitire! happy Imi place cum arata blogul big grin
  Cand am citit articolul asta, primul raspuns care mi-a venit in minte a fost: prietenii care imi zambesc special atunci cand ma vad happy

  • addicted spune:

   Hei, e o placere intotdeauna sa te vad si sa te citesc, fie pe aici, pe la alte persoane sau la tine ” acasa „. happy
   Sa stii ca si eu am zambit special cand am citit comentariul. Sper sa ti-l intorc candva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *