Hraneste-ti catelul ca la ferma cu Acana Ranchlands

Cel mai bun mod in care sa iti hranesti catelul este intr-un mod cat mai natural. Evident ca in ziua de azi este destul de greu, daca nu chiar imposibil, sa ii oferi animalului tau de companie o astfel de dieta. Dar exista si alternative care chiar sunt foarte bune. O astfel de alternativa este si hrana super-premium, care o poti cumpara de aici, Acana Ranchlands.

Motivul pentru care Acana Ranchlands este o alegere buna pentru catelul tau este din cauza ingredientelor pe care le contine. Acestea sunt atent alese pentru a oferi cainelui tau alimentatia pe care o are si un caine care creste la ferma. Hrana contine proteine provenite de diferite origini. Contine carne de vita, miel, peste si chiar si bizon, acestea fiind proteine pe care cainii de ferma le consumau in mod natural. Acum iti poti hrani si tu cainele cu o dieta bazata in mare parte pe proteine de acest gen.

Dar Acana Ranchlands nu contine doar carne ci si legume si fructe produse de catre fermele din valea Okanagan, Canada. Printre acestea se regasesc morcovii, pastarnacul, spanacul, merele si perele. Desi cateii consuma in principal carne, aceste ingrediente vegetale sunt alese special pentru a facilita digestia proteinelor si pentru a le oferi o doza de vitamine si minerale care nu se gasesc in alte surse. De aceea Acana Ranchlands este considerata o hrana super-premium pentru ca ofera cateilor toate vitaminele si mineralele, din surse animale sau vegetale, de care au acestia nevoie pentru a se dezvolta sanatos.

Un alt aspect important al hranei Acana Ranchlands este lipsa cerealelor din continutul acesteia. Cerealele nu sunt o sursa de vitamine si de nutrienti pentru catei, acestea chiar putand fi responsabile pentru cresterea in greutate a patrupedelor.

Alege chiar azi hrana super-premium Acana Ranchlands pentru catelul tau. O poti cumpara online de la pentruanimale.ro. Ofera-i sansa prietenului tau necuvantator sa se simta ca un caine de ferma!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.