Bijuterii cu simboluri de valenta spirituala

Ma numar printre acele persoane ce sunt interesate de bijuteriile cu simboluri de valenta spirituala inalta. Cred ca intradevar unele bijuterii ne protejeaza, ne confera o stare de liniste, de incredere in noi insine si cred ca ne pot oferi armonie si echilibru. Unii prefera sa fie increzatori doar in puterea divina, altii in mai multe semne si simboluri. De ce doar unii? Pentru ca putini le cunosc insemnatatea, pentru ca putini VOR sa le cunoasca inseamnatatea.

Eu va recomand sa treceti dincolo de “nu vreau sa stiu”, dincolo de aparente nefondate si sa aflati insemnatatea din spatele simbolurilor! Dincolo de a le purta, este realmente important sa deslusim insemnatatea si sa descoperim de ce ne atrag si ne dau acea stare de bine.

De exemplu,  zilele trecute am descoperit un om carismatic ce face cu drag pentru noi bijuterii cu simboluri de valenta spirituala inalta. Cum sa nu-ti placa un astfel de om, un om care pune suflet in ceea ce creeaza, un om care prin bijuteriile create ne face mai fericiti, increzatori? Pe mine personal m-a fermecat cu bijuteriile, tablourile, canile, pernele si tricourile imprimate/gravate cu Floarea Vieții.

Ce este Floarea Vietii?

Floarea Vietii este una dintre cele mai puternice forme ale geometriei sacre, este compusa din cercuri suprapuse dispuse simetric sub forma unui hexagon. Este cunoscuta de multe generatii ca fiind forma perfecta care descrie modul cum se constituie materia din vibratiile energiei universale. Floarea Vieții este un simbol de geometrie sacră cu o  forță magică și puternică încărcătură energetică pozitivă, care  întăreşte câmpul auric şi ne protejează de energiile negative şi stres,  îmbunătăţind fluxul energiei în corp şi prevenind îmbolnăvirea. Energia puternică a forţei vieţii pe care o emană FLOAREA VIEŢII generează o stare de bine specială.

Urmariti AICI cate zeci de modele Floarea Vietii pot fi aplicate pe tricouri, bluze si/sau pernute. Adina, omul carismatic de care va vorbeam, nu se limiteaza doar la a imprima acest simbol pe tricouri, perne, bluze pentru adulti ci si pentru copilasi. Pe langa astea imprima orice model de Floarea Vietii chiar si pe carcase de telefon.

Binenteles, Adina nu se opreste nici aici si face cumva sa incante domnitele si cu rochite imprimate cu Floarea Vietii, sa defilam incarcate cu energie pozitiva.

Daca sunteti interesati de bijuterii, uitati cateva modele de Colier Floarea vietii, suflat cu aur 24k, care se poate face si in varianta argintie dar si cu cristale Swarovski, bratara si inelus:

Colier simbolul OM si colier Copacul vietii:

Simbolul “OM” [ AUM ] este simbolul primar a lui Dumnezeu, zeitate ce îmbraca o infinită varietate de forme, culori, structuri, natura însăși în infinite manifestări. Simbolul “OM” îl găsim în concepția hindusă ca ființa supremă. Acestă mistică silabă conține și închide tot ce e sacru în hinduism. “OM” este însuși evocarea sufletului universal.

Si alte bijuterii cu simboluri precum Cubul lui Metatron, un amestec armonios de forte si simboluri: Floarea Vietii Yin&Yang si inima, pentru ca da, oamenii comunica de la inima la inima.

Metatron ne ajuta sa intelegem ce se intampla acum in realitatea planului nostru terestru.  Metatron ne conduce catre starea de armonie in iubire, pentru ca noi sa ducem o viata solara, sanatoasa, echilibrata si calma.

Cred ca v-ati convins de cate minunatii poate face acest om iar daca vreti sa va aduceti un strop de liniste si pace, apelati cu incredere la Adina, contactand-o pe pagina de Facebook Magazin Floarea Vietii.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
  1. Luana says:

    Pana sa incep sa port un obiect primit de la o amica nu credeam dar apoi m-am interesat de insemnatate si mi-am dat seama ca fix acele senzatii mi le dadea. deci nu era o chestie stiuta de la inceput si impusa cumva de creier. deci eu cred si de ce nu as crede? credem in Dumnezeu, nu? OM e tot legat de El.

  2. comanda says:

    Un colier copacul vietii vreay cum fac comanda?

  3. Cris-Mary says:

    Rochia e geniala, la fel si inelul. As avea nevoie de cat mai multa energie pozitiva si daca mai e si antistres nu le mai dau jos de pe minebig grin

  4. […] draga mea! Sa porti bratara Floarea Vietii cu drag, sa iti aduca un strop de liniste, sa te faca mai increzatoare si sa iti ofere echilibru si […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.