Concurs – Castiga o bratara aurita Floarea Vietii

 In urma cu, cateva zile va povesteam despre minunatele bijuterii Floarea Vietii numite de mine micute minuni. Desigur ca nu am putut rezista si m-am ales si eu cu, cateva bijuterii ce-mi fac ochii sa zambeasca si starea de spirit sa fie mai buna. Mi-am ales o minunata bratara Floarea vietii, un colier cu trei simboluri si unul cu simbolul OM. Bine, daca ar fi fost dupa mine as fi luat acasa toate bijuteriile cu toate simbolurile si mi-as fi umplut patul cu pernute imprimate cu Floarea Vietii . Dar timpul nu e pierdut!

Pentru ca ne-am gandit ca mai sunt si alte persoane la fel de incantate ca mine de aceste bijuterii, cu care si-ar dori sa-si anime viata, propunem un concurs. Conditiile de participare nu va vor da de furca, asa ca aveti toate motivele sa participati.

Conditii de parcipare la concurs:

* Like paginii de Facebook Magazin Floarea Vietii 

* Share articolului

* Comentariu la articol cu numele cu care ati dat like si link-ul de share (atentie! sa fie public)

Premiul consta in aceasta bratara aurita :

Bratara Floarea Vietii placata cu Aur 24 k, pe snur de matase cerat :

Floarea Vietii este un simbol de vibratie energetica superioara care transmite un sentiment de unitate, echilibru, intelegere in initiere, intareste campul auric, ne protejeaza de energiile negative si de stres, imbunatatind fluxul energiei din corp si prevenind imbolnavirea.

Eu personal consider ca acest simbol ne protejeaza, ne face mai puternici si mai increzatori in noi insine, oferindu-ne la nivel subtil echilibru si armonie.

Cand privim simbolul Florii Vietii acesta ne armonizeaza forul interior, ne aduce liniste si pace, ne pune in echilibru, stimuleaza noi idei creatoare capabile sa ne orienteze spre un tel constructiv.

~ Adina – Magazin Floarea Vietii

Concursul se incheie pe data de 26 noiembrie, castigatorul fiind ales prin programul random.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 27 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *