concurs lentile de contact solutie si consultatie VIDET

Concurs – Castiga un pachet de lentile de contact TopVue lunare + solutie si o consultatie oftalmologica

 Din grija pentru sanatatea cititorilor mei, si placerea de a-i multumi,  prietenii de la Videt s-au gandit sa imi faca, si mai ales, sa va faca, o surpriza. Impreuna organizam un concurs prin care puteti castiga un pachet ce contine lentile de contact TopVue, Plus sau Air, in functie de necesitatille castigatorului, cu dioptriisi o solutie pentru lentile. Deasemenea, castigati si o consultatie oftalmologica pe care o faceti gratuit ( evident ) la Videt. Asta daca, considerati ca este nevoie si daca sunteti din Bucuresti! Chiar si daca simtiti ca nu aveti probleme, o consultati de rutina este bine venita. Sanatatea ochilor este deosebit de importanta, iar lipsa ei aminteste de grija pe care trebuie sa le-o purtam in fiecare zi!

V-am vorbit deja despre lentilele de contact TopVue Plus si v-am spus cat de confortabil ma simt cu ele, confortul fiind marit datorita faptului ca interactiunea dintre pleoapa si lentila este minima. Sunt ideale pentru persoanele care au ochii sensibili si uscati, care stau in bataia aerului conditionat pentru ca asigura o hidratare constanta a lentilelor fapt care, evident, duce la marirea confortului in purtare si,implicit, la pastrarea sanatatii ochilor. Lentilele TopVue Plus sunt pentru castigatorul care vrea lentile din hidrogel.

De TopVue Air va pot spune ca sunt lentilele de contact de ultima generatie, din silicon hidrogel, ceea ce inseamna ca aceste lentile au o permeabilitate mare a oxigenului si retin o cantitate necesara de apa.  Lentilele TopVue Air, sunt pentru castigatorul care vrea lentile din silicon hidrogel.

Eu le „servesc” zilnic alaturi de cafea si alte esentiale ale zilei.

concurs lentile de contact solutie si consultatie VIDET

Revenind la concurs, conditiile de participare sunt simple si sunt dupa cum urmeaza:

Concursul se desfasoara in perioada 6-10 iunie, castigatorul urmand a fi extras prin programul random, verificat si anuntat duminica 12 iunie. Baftaaaaaa!!!

Edit: Daca dioptriile sunt diferite, se vor oferi doua cutii de lentile de contact, pentru fiecare ochi si doua solutii.

EDIT: Castigatoare este Irina ( Irina Albu ) . Voi transmite adresa de e-mail sponsorului si te vor contacta ei saptamana viitoare pentru a intra in posesia premiului. Felicitari!!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. Raluca spune:

  buna dimineata, de luni tongue
  Raluca

 2. Alexandra spune:

  Si pentru dioptrii diferite?
  Am dat deja like de la primul articol de la tine cu Videt si am si rame de la ei. Dar vreau sa trec la lentile.
  Alexandra

 3. Gabi spune:

  Gabriela

 4. Irina spune:

  Port ochelari de cand ma stiu. N-ar fi o idee rea sa incerc si lentile ?

 5. Lu' spune:

  Luiza
  Cred ca Air mi s-ar potrivi

 6. Delia spune:

  Delia Esanu big grin

 7. IGNATOIU ARINA GABRIELA spune:

  Arina

 8. Tusluc Elena spune:

  Elena

 9. visan gabriela spune:

  https://www.facebook.com/lemon50
  pe FB @Gabi Visan

 10. Laura spune:

  Laura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *