Pamflet: Ce lucruri fac barbatii si femeile in mod diferit

Care credeti ca sunt lucrurile comune pe care femeile si barbatii le fac in mod diferit? Pai… incepem cu vestitele hartii colorate, banii. Masculul va plati 2 dolari pentru un lucru ce valoareaza de fapt de un dolar, doar pentru ca ARE NEVOIE. Domnisorica in schimb, va plati 1 dolar pentru un obiect de 2 dolari de care…. evident, NU are nevoie, dar(pentru ca mereu exista un dar) care e la reducere.

Vizitele la toaleta. Masculul feroce are N obiecte langa chiuveta: periuta de dinti, pasta de dinti, lama de ras, sampon, sapun si un prosop. Femeiusca are in jur de 400(!!!) de obiecte in baie. Barbatul, evident, nu ar putea identifica mai mult de 20. E de inteles!

Certurile. Femeia, care se crede de multe ori cocos, are ultimul cuvant intr-o cearta. Ceea ce urmeaza sa spuna un barbat dupa acel ultim cuvant este de fapt inceputul unei noi dispute. (mai bine s-ar abtine!)

Viitorul. Femeia isi face N planuri, N griji pentru viitor pana se casatoreste.Barbatul NU se gandeste niciodata la viitor pana cand se casatoreste.

Succesul.Se tot spune ca un barbat de succes este acel barbat care castiga mai multi bani decat sotia acestuia ar putea sa cheltuie. Femeia de succes este cea care poate gasi un asemenea barbat.

Casnicia. O femeie, dupa griji si planuri, se casatoreste si se asteapta ca barbatul se va schimba, dar nu o face, cel putin nu asa riguros cum ea se asteapta. Un barbat se casatoreste sperand ca nevasta sa nu se va schimba, dar ea o face, la fel… cum el nu se asteapta!

Imbracaminte. Femeia se aranjeaza MEREU, pentru a uda florile, pentru a schimba copilul, pentru a merge la cumparaturi, ORIUNDE. Barbatul?El se aranjeaza doar pentru nunti si inmormantari.

Aspect fizic. Un barbat se va trezi aratand la fel de bine ca atunci cand s-a culcat. Cumva, femeile se deteroioreaza pe timp de noapte.

Copii. O femeie stie totul despre copiii sai – programari la dentist, mancaruri preferate si vieti sentimentale. Un barbat este vag constient de faptul ca niste oameni foarte scunzi traiesc in casa cu el.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Marin says:

    Neataaa!

    Oh, minunat; m-am amuzat mult. big grin Saptamana vesela!

  2. Fairytale says:

    Foarte tare! Cam ai dreptate! Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published.