Durerea celor din jur…

[dropcap custom_class=”normal”]Nu ma dor lucrurile care mi se intampla, ma dor lucrurile ce li se intampla celor din jur.

Mi-am suportat si-mi voi suporta mereu cu stoicism durerea fizica si psihica, chiar daca uneori ce simt e dincolo de limitele ” normalului ” si putini stiu ce mi se intampla. Suport tot, imi pot suporta durerea dar nu si pe cea a celor foarte dragi mie… [/dropcap]

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 18 Comments
  1. Dana spune:

    Asta pentru ca ti-e sufletul mare dar asta am stiu mereu. Trebuie totusi sa iti mai vezi si de tine si de durerile tale.

  2. Fairytale spune:

    E cel mai dureros sa ii vedem pe cei dragi ca au o durere fizica sau psihica. Te inteleg perfect!

  3. Cris-Mary spune:

    Cat de frumos spus, uneori este intradevar mai greu sa-i vedem pe cei dragi cum se chinuie langa noi si noi sa fim atat de neputinciosi!

  4. Diana spune:

    Si mie mi se face mila de multe persoane si incerc sa ajut cat pot. Insa cel mai rau ma „doare” cand persoane dragi au probleme de sanatate. Atunci pur si simplu nu ai ce sa faci…..

    • addicted spune:

      Si cel mai tare si cel mai tare ne doare cand observam ca parca noua ne pasa mai mult de sanatatea lor, decat lor.

      • Diana spune:

        Si linku-ul din chenarul Website al comentariului…de ce nu l-ai lasat? E un chenar pus degeaba, nu?

        P.S. Nu trebuie sa aprobi acest comentariu. Doar ca nu inteleg de ce mai ai acel chenar Website in comentarii, daca stergi linkul. Si era un link normal, nu catre site-uri suspecte. Atata stii, atata faci….

        • addicted spune:

          Am schimbat tema, am facut schimbari si s-au produs unele…lucruri neplacute si pentru mine. Printre care si disparitia unor link-uri, dar iti multumesc pentru minunata ironie si abordare. O simpla intrebare cred ca era de ajuns, dar da, te aprob ” atata stii, atata faci”. happy

          P.S : Blogul este al meu,adaug si sterg ce vreau fara a da socoteala. Asta daca ar fi fost cazul, dar nu a fost.
          Acum insa este, nu-mi plac astfel de abordari de parca as avea o obligatie fata de tine sau altcineva. Nu am pretentii in fata altora, nici altii sa nu aiba in fata mea. Intentionat, de data aceasta, voi sterge link-ul. Alta data sa incerci o alta abordare, cu obraz.

          • Diana spune:

            Pai tot ironic este si faptul ca link-ul altora aparea, iar al meu nu happy . Prin urmare, nu stiu cat de viabila este teoria cu schimbatul temei.

            Blogul este al tau, adaugi si stergi ce vrei, dar din moment ce ai campul Website, e o chestiune de la sine inteleasa ca tu o sa lasi linkul acolo, nu? happy

            Dar mai rau de atat, ai aprobat comentariul si ai sters linkul. Prin urmare vrei ca numai tu sa ai beneficii. Iar aici incepe sa fie o chestiune de bun simt si ipocrizie. Omul iti citeste articolul, scrie un comentariu, lasa un link…dar nu se alege decat cu o mica disputa happy

            • addicted spune:

              Comentariile se aproba automat, sau se aprobau pentru c-am sa le moderez, pe toate.

              Si, nu ai inteles. happy Nu am scris ca TOATE au disparut ci unele lucruri neplacute si pt mine, printre care si link-ul tau si alte link-uri, nu neaparat de AICI. Dar de ce trebuie sa dau totusi explicatii?
              Nu-mi explica, cum sta treaba cu spatiul comentariilor si nici cum sta treaba cu gestionarea chestiilor care IMI apartin. Tu faci legea la tine acasa, fara explicatii, eu la fel.
              Daca abordarea ta era cu obraz si BUN SIMT( ca tot ai pomenit si de asta), aceasta ipocrizie cum o numesti tu, nu era prezenta! Cauza si efect, cred ca intelegi aceasta „premisa”.
              Inca o data, nu a fost cu nici o intentie de a sterge, decat a doua oara si acum, a treia. Pentru ca pot face si asta cand sunt luata cu ironii.

              Seara placuta!

  5. Dana spune:

    Doamne Diana o dai in penibil cu jignirile astea in conditiile in care frumos ti-a explicat ca a fost o problema a temei,
    Si unele comentarii de ale mele au disparut, am intrebat pe e-mail de ce mi s-a raspuns frumos si am inteles nu m-am simtit si nu am sarit asa urat ca tine. Sunt atatia care isi lasa linkurile aici si tu vorbesti?
    Si hai nu vorbi de bun simt si ipocrizie pentru ca nu o cunosti pe addicted.

  6. Cris spune:

    Ma regasesc cumva in aceasta descriere… Pe ale mele le duc cum pot mai bine dar pe ale celor apropiati le simt pana in adancul sufletului.. Si cand nici nu pot face ceva pentru ei durerea se amplifica.
    Ma bucur sa te (re)gasesc dupa atata timp si sa vad ca nu ti-ai pierdut umanitatea..pe unii dintre noi viata transforma in statusi cand ii prindedin urma , este bine ca ai ramas una dintre putinele exceptii.
    „Atata stii, atata faci” tongue.

    • addicted spune:

      Sunt putine persoane care in adevaratul sens al cuvantului ar da orice pentru binele celor mai dragi. Ma bucur ca mai sunt ca mine,fara modestie zic, ca suntem o specie pe cale de dispartie pentru ca egoismul primeaza in ziua de azi.

      P.S: Ma bucur ca ma (re)vizitezi dar trebuie sa-mi aduci aminte pe unde ne-am mai gasit!?
      Cat despre „atata stii, atata faci”, ai avut rabdare sa citesti?laughing

      • Cris spune:

        Cel putin eu m-am mai schimbat de-a lungul anilor..am devenit putin mai cinic si mai dur cu oamenii din jur, daca inainte duritatea insemna o metoda de aparare astazi a devenit mult una de indepartare, de detasare. Pentru cei apropiati insa as face orice si-am facut multe „nebunii”, si asta doar pentru ca atunci cand eram gata sa renunt la umanitate au aparut cativa oameni neinteresati in viata mea care mi-au aratat ca mai exista speranta si ca nu-mi pot lasa ranile cauzate de viata sa ma transforme intr-o statuie. Acela ar fi fost drumul spre pierzania totala, ma bucur ca nu l-am parcurs pana la capat.
        De vazut,..ne-am mai gasit si ca sa-ti dau un hint:
        http://www.touchofadream.ro/2010/12/craciun-fericit/ -ultimul comentariu a.k.a cel care s-a semnat cu Cri… . Chiar daca am inchis in 2012 tot ce tine de acel nickname te-am mai vizitat din cand in cand lasand comentarii „undercover”.. Cam rar dar tot nu m-am putut rupe de pacatul blogului, sunt un pacatos tongue.
        Si da, am avut rabdare sa citesc tot, mi s-a parut amuzanta reactia duduii laughing).. Era ca un copil care si-a facut tema dar nu si-a primit ciocolata.
        Atata stii, atata faci..lol, cred ca as fi facut din asta motto al blogului sau cel putin o categorie a lui laughing.

        • addicted spune:

          Baaaaaaaaaai sugubetule, tu erai? Ce ma bucur ca esti iar pe aici, sub adevaratul nume. big grin big hug
          Cat despre duduie, sa o ingropam in propia zicala " atata stii, atata faci ". De Craciun am sa-i dau si ciocolata! laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *