Un sut in fund, un pas IMENS inainte

 Cand pamantul iti fuge de sub picioare te agati de orice creanga in cadere; poate te busesti crunt dar te scuturi, pui pansament pe rani, iti acorzi nitel timp si mergi inainte pe principiul ” Un sut(dureros) in fund, un pas IMENS inainte „. 

Sa stiti ca de multe ori cand avem impresia ca totul s-a sfarsit, ca s-a darmat tot ce-am cladit, c-am pierdut oameni sau ca ei ne-au pierdut, viata ne ofera de fapt un… nou inceput! Fix in momentul cand vrei sa renunti la lupta, cand vrei sa te lasi in legea ” a ce-o fi „, atunci apar solutiile. Totul e sa stii sa le recunosti si sa te folosesti de ele! 

Luptati pentru ce va doriti, pentru a ajunge unde sa doriti si ” mind your own shit „, dar in timp ce faceti asta, in timp ce urcati pe scara succesului, uitati-va si in urma la cei care v-au ajutat, intr-un fel sau altul, intindeti o mana de e nevoie, si tineti-i aproape. Egoismul te poate duce intr-un punct mort si… singuratate. Nu luptati pentru comfort financiar si avutie uitand de ceilalti.

Nu uitati ca ne nastem cu mana goala si tot asa plecam!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Anonim spune:

    Putini oameni se uita si in jos cand urca. happy Putini isi mai aduc aminte de prieteni, de cunostinte care i-au ajutat in viata, multi iti vad de drumul lor si atat. Isi aduc din nou aminte la nevoie.

    • addicted spune:

      Am observat si in jurul meu din pacate. happy
      Sunt liberi sa isi vada de drumul lor, ce calea lor spre succes, toti o facem, doar ca sunt unele mici diferente. In ceea ce ma priveste pe mine, merg alaturi de mana mea de oameni, nu-i las in spate si cand dau de un punct mort ma intorc ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Dar ma rog, eu-s eu, altii sa faca in continuare cum le e lor mai bine si convenabil, si alaturi de egoismul lor.

  2. Indiferent de situație, mereu trebuie mers înainte! Chiar aseară mă gândeam exact la ce ai scris tu azi (nu degeaba cine se aseamănă se adună laughing ) și mi-am dat seama că dacă nu faci o alegere să mergi înainte, totul s-a terminat pentru că ori stai pe loc, ori se fac pași uriași înapoi.

    • addicted spune:

      E strict vorba de alegeri, vorba ta. De multe ori totul sta in mana noastra, noi decidem ce facem, stagnam si ne plangem de nereusita sau cu pasi marunti(dar siguri) inaintam.

  3. Ella spune:

    In ziua de azi si prietenia se rezuma la bani si interese. happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *