citate William James

Simte-te bine in pielea ta!

  TU, te simti bine in pielea ta? TU, te simti confortabil cu tine? TU, te bucuri de momentele superbe ale zilei?

TU, reusesti sa te invalui cu optimism, cu incredere in mai bine, cu speranta ca dorintele tale se vor materializa? TU, cum iti modelezi viitorul si calea catre tinta cea mai inalta? Cu veselie, cu iubire, cu optimism, fara resentimente? Asa ar trebui. Iti spui ca totul va fi bine? Asa va fi, DACA lucrezi pentru asta.

Fii bine cu tine, simte-te bine in pielea ta, accepta-ti trecutul si alegerile, greselile, pasii zapaciti; toate te formeaza si toate-ti modeleaza viitorul. Inarmeaza-te cu tot ce poate fi mai bun in tine, promoveaza orice viziune entuziasta si totul va evolua excelent inainte!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Ana spune:

    Incerc atat cat pot si cat sunt si ajutata pentru ca viitorul meu nu depinde doar de mine. Sper sa imi iasa si sper ca si tie.

  2. Mare lucru să te simți bine în pielea ta, iar cine nu se simte, mare lucru să facă eforturi pentru a dobândi asta!
    Weekend liniștit, cu bucurie!

  3. Dada spune:

    N-as putea spune ca in momentul asta ma simt dar muncesc pentru asta ca daca nu stabilesc un comfort cu mine nu reusesc nici cei din jur.

  4. Ana spune:

    Nu in fiecare zi ma simt bine in piele mea… De cele mai multe ori ma confrunt cu o gramada de complexe. Din fericire sunt o fire optimista si incerc sa gandesc pozitiv, sa zambesc, sa rad si sa profit de compania celor din jur… Imi plac oamenii happy! Imi place sa ii vad zambind. Chiar daca nu ma simt bine in pielea mea, evit sa arat acest lucru. Totusi… sunt o norocoasa pana la urma: sunt sanatoasa si acest lucru este important. Astfel pot sa indrept ceea ce nu imi place la mine si sa ajung sa ma simt bine in pielea mea. happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *