Amanetul, prietenul tau in momente de restriste

  Daca ajungi sa ai nevoie de amanet inseamna ca ai probleme. O fraza adevarata si falsa in acelasi timp.

Intr-adevar, multi oameni care ajung sa apeleze la un amanet o fac pentru ca sunt intr-un moment de restriste, au nevoie de bani rapid, pentru o problema, o factura, un lucru neprevazut, etc. E o modalitate usoara de a face rost de bani rapid, prin amanetarea de bijuterii, electronice sau masini. In functie de suma de care ai nevoie poti apela la oricare din aceste variantein functie si de bunurile pe care el ai la dispozitie. Un amanet de credit auto gasesti aici, functioneaza la fel ca orice alt tip de amanet, doar ca bunul amanetat e ceva mai mare: o masina. Poti obtine pana la 75% din valoarea masinii tale si ai parte de un comision fix.

Insa chiar daca amanetul, de orice tip ar fi el, e un prieten bun intr-un moment de restriste, nu inseamna ca este destinat exclusiv acestor situatii. Sunt multi oameni care folosesc amanetul auto, de pilda, in scopul de a obtine credite substantiale, pentru a-si finanta afaceri, idei, intreprinderi, pentru a face investitii, pentru a construi o casa sau pentru a cumpara un apartament.

Luand in considerare ca o masina poate fi mult mai scumpa ca un apartament sau ca si o casa, printr-un astfel de amanet poti sa faci destul de multe lucruri. Iar pentru ca un astfel de bun, o masina, este ceva mult mai practic ca o bratara de aur, poti sa o supraveghezi pe aceasta si starea ei, mereu. Aceasta varianta este mult mai avantajoasa ca un credit bancar, in primul rand pentru ca este mult mai rapida, si in al doilea rand pentru ca nu necesita atat de multe formalitati. Obtinerea unui credit bancar inseamna garantarea cu bunuri, prezentarea veniturilor actuale si viitoare si multe alte lucruri, pe cand un amanet poate fi realizat  chiar si pe sume mari in doar cateva ore. Poti sa iti recuperezi usor bunurile dupa platirea sumei imprumutate si comisionului pe perioada in care te-ai folosit de acei bani. Simplu!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *