Judecati negative

De cate ori nu ne lasam influentati de cei din jur si punem mai multa baza in ceea ce ne spun ei decat in ceea ce credem/simtim noi? De prea multe ori.

De foarte multe ori nu realizam ca suntem influentati negativ de persoanele care vad doar piedici la tot pasul. Aceste persoane nu au atitudinea de om ambitios si optimist, ca atare nu are sens sa ne comparam cu ei! Ar trebui sa-i lasam sa se vaite in legea lor cat vor si sa ne vedem de resursele noastre si de viziunea mult mai optimista asupra lucrurilor.

Atata timp cat noi credem cu tarie ca tot ceea ce ne propunem putem realiza, nu are nici un rost sa plecam urechea la judecati negative. Care-i sensul? Unii chiar nu stiu altceva decat sa critice, sa se vaite si sa puna altora bete in roate, dar numai de noi depinde sa nu ne lasa opriti din avant de astfel de oameni. Atata timp cat avem altceva in cap doar intr-acolo trebuie sa ne focusam gandurile!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Fairytale spune:

    O postare de suflet, uneori si noi ne lasam prada propriilor temeri!

  2. Luana spune:

    Nu ajungi sa faci nimic bine si frumos daca pleca urechea la judecatile celorlalti. sa facem totul in legea noastra, asa e bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *