Care este alegerea voastra?

 In realitate, nu există nici un motiv pentru care să suferiţi.

Singurul motiv pentru care suferim este propria noastră opţiune. Dacă vă veţi uita la viaţa voastră, veţi găsi multe pretexte pentru a suferi, dar nu veţi găsi nici un motiv adevărat. Acelaşi lucru este adevărat şi în ceea ce priveşte fericirea. Singurul motiv al fericirii este propria noastră opţiune. Fericirea este o alegere, la fel ca şi suferinţa.
Poate că nu putem scăpa de destinul de a fi oameni, dar avem totuşi la dispoziţie două opţiuni: de a ne bucura de destinul nostru sau de a suferi din cauza lui. A suferi, sau a iubi şi a fi fericit. A trăi în iad sau a trăi în rai.

Alegerea mea a fost de a trăi în rai. Care este alegerea voastră?

Cele 4 legaminte


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Jorjette spune:

  Nu e totul chiar asa de simplu, adica nu alegi ca vrei sa fii fericit si esti fericit. Sa fii fericit cu adevarat inseamna sa scapi de suferinta pe care mintea si-a trasat-o foarte bine, iar pentru asta uneori e nevoie de ceva munca din partea fiecaruia.

  Toata lumea vrea sa fie fericita, numai ca fericirea vine ea singura atunci cand esti pregatit pntru ea, altfel, degeaba o cauti, dar nu faci nimic pentru tine.

  • addicted spune:

   Uneori ne aducem singuri suferinta desi avem tot ce ne trebuie dar nu tot ce vrem. Si gandind prea mult lucruri si situatii care nu depind de noi. E o alegere, nu e usor sa scapi din astea dar tot o alegere de-a noastra ramane.

 2. Ana Q. spune:

  woa, ce faina ii tema ta de blog
  me likey, ca sa zic asa big grin
  Cat despre ce aleg? Aleg sa incerc sa fiu ok, cu toate ca nici asta nu mai stiu ce inseamna.

 3. elena spune:

  Alegerea sta in mainile si vointa noastra, nu e imposibil sa ne setam pe ce avem frumos asa ca nu trebuie sa ne mai plangem.

 4. Marmotica spune:

  Uuuuh, ce faina e tema de blog si ce frumos arata totul pe aici. Recunosc, nu am mai intrat de ceva vreme si nu stiam de schimbarile astea frumoase.
  Si acum on topic ; sunt de acord cu tine, fericirea sta in mainile noastre insa exista si situatii in care nu depinde 100% de noi. Bad things happen, important e sa stim cum sa le transformam in bune. Ne plangem uneori de prea multe, ma uitam zilele trecute la un nene – se bucura pur si simplu ca i-a inflorit lamaiul- era o bucurie atat de pura si de frumoasa incat imi era ciuda pe mine ca nu mai stiu uneori sa ma bucur de viata. In toata nebunia asta dupa bani, dupa o stare sociala mai buna, uitam sa mai traim in rai ..

  • addicted spune:

   Buna draga mea. Ma bucur ca iti place si ca tot primesc cuvinte de lauda!
   In mod cert sunt zeci de situatii in care lucrurile nu depind de noi, prin urmare nici sentimentele ce le aduc. Dar ar trebui sa ne oprim nitel uneori si sa ne uitam la ce NU AU altii si nu la cei care au mai mult decat noi si sa incercam sa fim fericiti, si fericiti sa lucram pentru mai mult. Pentru fericirea pura si naiva pe care ai vazut-o tu la acel domn. Lucrurile marunte sunt cele care conteaza cel mai mult si ele pot aduce fericire deplina DACA le observam,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *