touchofadreamro love addiction blog

Ascult doar ce-mi transmite inima!

 Dupa cum stiu toti cei foarte apropiati, nu sunt genul de persoana care urmeaza vocea ratiunii, merg pe semnalele pe care inima mi le transmite. Nu degeaba sunt ” love addict ” si mi se spune ” addicted „. Militez pentru iubire, fluturasi in stomac, fericire si tin partea inimii!

Sa nu fiu inteleasa gresit, nu sunt per total cu, capul in nori. Sunt rationala, foarte rationala, dar doar dupa impulsul trimis de inima, despic firul in 4 si constientizez ce e bine de facut sau nu.

De cele mai multe ori de acolo, de la inima, au venit in momentele importante unele semnale care cereau atentie. Desi de multe ori ma incearca frica, starea mea emotionala este, si va ramane, cel mai bun indrumator. Fac totul precum imi dicteaza inima, fie ca ma indeamna spre ceva, fie ca ma retine sa nu mai continui.

Bineteles, fac totul cum imi dicteaza inima dar iau si creierul cu mine si de fiecare data mi s-a dovenit ca doar asa reusesc sa evit la timp ceva ce ar fi putut avea efecte profunde asupra psihicului meu.

De aceea zic, cand acel ceva in interior spune stop sau start e bine sa tinem cont de aceste avertismente!

asculta ce iti spune inima


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Dana spune:

    Daca iei si creierul cu tine tot e bine

  2. Cris-Mary spune:

    Intotdeauna trebuie sa ne asculta inima, eu cred ca inima e cea care iarta mai usor care trece peste greselile altora si capul – el e mai grumpy, mai rational si mai egoist uneori big grin
    Sa ai o saptamana minunata dragulici kiss

  3. Anca spune:

    Asa si trebuie, de la inima sa vina dar sa fii si rationala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *