Cum mi-au fost salvate sarbatorile de o tava din inox

Nu ma asteptam sa imi fie salvate sarbatorile chiar de o banala tava.

Am ajuns in acel punct de disperare in care credeam ca sarbatorile vor fi un dezastru total. Noroc ca am fost inspirata si mi-am comandat de la Diqis.ro o tava din inox si am prins-o si la reducere!

Situatia era cam in felul urmator. Nu demult m-am mutat, temporar, intr-un locusor si m-am hotarat sa nu iau toate lucrurile cu mine si sa mai donez ceea ce nu foloseam. Am vrut sa impachetez totul singura dar niste prieteni m-au convins ca am nevoie de ajutor si normal ca nu am refuzat. Problema a fost ca cineva mi-a impachetat si tava din inox in cutia cu obiecte pe care doream sa le donez. Da, recunosc, tava din inox era destul de veche, de-a dreptul antica daca e sa o luam asa, dar inca era buna. Singura problema a fost ca nu aveam o alta tava si nici nu am stiut ca cea veche era deja in drum spre casa altora. Si asa am impachetat tot, am inchiriat o duba in care sa incapa toate cutiile si am plecat.

Cand am ajuns si am despachetat cutiile si am aranjat casa, am hotarat ca e momentul sa fac incep sa coc niste prajituri pentru sarbatorile de Paste. Imi pregatesc toate ingredientele, chiar incep sa le amestec, pornesc cuptorul, dau sa pun mana pe tava si imi dau seama ca nu e nicaieri. O caut prin dulapuri, prin cutii si nimic. In cele din urma mi-am sunat prietenii si i-am intrebat daca nu cumva au pus tava unde credeam eu ca au pus-o si atunci am aflat ca vechea mea tava din inox era acum donata.

Desi m-am impacientat foarte tare pe moment, m-am gandit ca imi trebuie, totusi, o tava noua din inox si alta alternativa decat de a cumpara una noua nu am. Nu stiam niciun magazin din imprejurimi care sa vanda vesela de calitate asa cam luat calea online-ului. Stiam ca voi gasi ceva in timp util pe net, tot timpul cand alegeam sa cumpar ceva online imi primeam produsul rapid. Am intrat atunci pe magazinul online Diqis.ro si cand am vazut ca tavile din inox, si nu numai, sunt la reducere nici nu am mai stat pe ganduri si mi-am tot cumparat o tava noua si chiar si niste lucruri decorative pentru casa, ca daca tot vin sarbatorile, a trebuit sa imi „diqisesc” noul apartament.

Am primit foarte repede tava si restul produselor, dupa cum ma asteptam si mi s-a parut perfect normal sa tot incep sa fac prajiturile pentru sarbatori. In cele din urma mi-am dat seama ca ma stresasem fara motiv pentru vechea mea tava din inox. Cea noua isi face treaba mult mai bine.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Dada spune:

    Tot ce e nou e bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *