acana mancare de caine adult

Cainele adult si hrana potrivita acestuia

  Majoritatea celor care au caini ii au de cand sunt pui. Adoptati sau cumparati, au crescut cu acelasi stapan care le-a purtat de grija pe tot parcursul vietii. Trecuti de varsta de un an, au in continuare nevoie de acelasi grad de atentie si ingrijire, de vizite la veterinar cel putin o data pe an, pentru a nu aparea probleme medicale si o hrana completa care sa fie bogata in proteine si saraca in carbohidrati. Unui caine adult trebuie sa ii fie pus la dispozitie acest tip de hrana pentru a se mentine, incepand de la blana sanatoasa pana la o digestie buna.

Cel mai potrivit tip de hrana pentru ei este o hrana uscata – Acana adult dog – pe care o gasesti aici. Cainii de obicei nu sunt foarte pretentiosi la mancare, insa tu stii sigur ce este mai bun pentru ei. Unui caine adult ii trebuie in special hrana care sa il mentina sanatos si energic. Odata cu trecerea timpului, acesta isi pierde din energie. Are nevoie totodata de plimbari zilnice si sa ii monitorizezi mereu greutatea: cat s-a ingrasat, cate kilograme a pierdut. Un catel lenes care doarme toata ziua poate fi un semn ca el nu este tocmai in cea mai buna forma si trebuie sa iei masuri.

Cel mai important pentru caine este sa aiba o dieta echilibrata si completa. Mancarea gatita poate sa il ajute la nutritie, insa animalutul tau are nevoie de un mix adecvat de proteine si vitamine pe care le gaseste in hrana uscata de calitate. In nici un caz sa nu-l hranesti cu produse precum ciocolata, struguri, usturoi, ceapa, cafea, ceai, alcool. Desi ochii lui mari si blanzi iti cer, incearca sa faci abstractie si gandeste-te la ce e mai bine pentru el si codita lui jucausa.

Cainele tau s-ar putea sa castige sau sa piarda din greutate in mod diferit fata de alti caini. Rasa, varsta, alimentatia si multi alti factori pot determina cat de repede un caine creste in greutate. Se poate ca veterinarul tau sa iti dea un plan de nutritie construit special pentru el si pentru nevoile lui. Vei gasi aici hrana necesara lui – acana adult dog. Va fii un catel fericit si sanatos si vei stii ca l-ai hranit corespunzator.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *