Viata intr-un roller coaster

Some people ride the carousel, not me, that just goes round and round. I prefer the roller coaster!

Viata e ca un roller coaster, ca o sinusoida, acum esti jos, acum esti sus, suntem intr-o continua evolutie. Pentru putin timp(daca esti norocos), esti jos, dar… incepi sa urci! Chiar daca de multe ori nu ne ies lucrurile exact asa cum ne-am dori, nu trebuie sa le privim ca pe un capat de tara, ci doar ca pe inca o lectie primita de la viata.

Cu siguranta pe moment suntem tentati sa spunem ca nu e ceea ce am visat si ne complacem, dar mai bine acceptam situatia cu maturitate. Mai bine ne-ar tenta acceptarea situatiilor, recunoasterea locurilor unde am gresit si analizarea la rece a tot ce a lipsit din tot demersersul ca visul sa duca spre un succes deplin! Ar trebui sa fim mai deschisi, sa discutam si cu altii care au trecut prin situatii similare si apoi sa extragem concluzia cea mai adecvata pentru a trece mai departe cu tema facuta cu succes.

Nimic din ce ni se intampla nu e de fapt un esec, nu e deloc un final fara intoarcere, ci doar un episod din drumul nostru lent catre un viitor succes. Credeti-ma ca stiu despre ce vorbesc. happy

viata ca un carusel


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. Rick spune:

    Yeap, thats right.

  2. Ella spune:

    Mereu cu sfaturi bune si de urmat. happy

  3. Ana spune:

    Din astea e facuta viata am fost noi obisnuiti cu viata usoara cand eram mici si nu ne asteptam la astea…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *