Lista magazinelor participante de Black Friday

Black Friday – Atunci cand vinerea neagra iti bate la usa

Lumea-i titirez, vine Black Friday si iar se va sta la cozi interminabile… online, evident.

Vanzarile magazinelor in ultima perioada au scazut, imi dau seama dupa campaniile facute si repetate destul de des. Campaniile-s menite sa ” capteze ” cumparatorul, sa-l ” momeasca ” inainte de vreme (de vinerea neagra), cu promotii ” de nerefuzat „. Fara succes insa, multi chiar le refuza! As putea spune ca aceste campanii s-au facut mai des ca in alti ani, poate asta-i si buba!? Zic si eu. Nu s-a invatat nimeni ca omu`tot Black Friday asteapta? Vinerea neagra e asteptata din vara, doooh?

Tin minte ca doar acum doi ani am stat si am pandit un produs pe care l-am prins la un pret absolut stupid. Cum vine asta? Pai, cum se si poarta, pretul a fost marit inainte de Black Friday asa ca in ziua cu pricina, reducerea a fost practic zero. Mi-am invatat lectia si i-am lasat pe altii, care nu studiaza preturile inainte, sa isi goleasca buzunarele pe diferite produse aflate la ” reducere „.

Hai totusi sa nu generalizez, vor fi magazine ce vor avea produse cu preturi reduse considerabil, cele mai mare reduceri banuiesc ca vor fi la categoriile IT, electronice, electrocasnice mari, categorii pe care romanul, de nevoie, le bibileste mereu. Sper doar ca site-urile sa faca fata si comenzile sa fie onorate, toate. Sa nu se mai intample ca in anii anteriori, sa fie mai multe persoane nemultumite decat… multumite.

Dragilor, voi ce planuiti sa va cumparati de Black Friday? Eu zic sa fiti cumpatati si rationali, nu va aruncati dupa reduceri banale si asteptati si Black Friday din strainatate, caci va veni imediat dupa o saptamana. Reducerile de atunci vor fi mai tentante pentru domnisoare tind sa cred. big grin

In fine, daca aveti ceva ponturi de magazine ce vor avea reduceri serioase de Black Friday, lasati-mi-le intr-un comentariu.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Adda spune:

    Au ai mei cate ceva si urmaresc preturile ca stiu si eu cum se intampla…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *