voi doi restul lumii

Voi doi si… restul lumii.

 Sunt persoane care nu inteleg ca o relatie ar trebuie sa fie intre doua persoane, nu intre ei si… intreaga lume!

In era social media, internet dating, mesaje cu imagini, povestioare si alte forme de comunicare, cuplurile isi pierd usor relatia. Principala responsabilitate, sau mai bine zis principala regula pe care ar trebui toti sa o luam in serios, este de a pastra ceea ce e in privat… in privat

Multi isi expun relatia, problemele din relatie, si nu se limiteaza la a le povesti celor din familie sau celor mai buni prieteni. Spun oricui tot ce-i macina si tot ce le aduce bucurie iar apoi ii judeca pe cei care trag diferite concluzii.

Daca ai tine pentru tine, si eventual jumatatea ta, tot ce tine de relatie, ce e mai important din ea, ce va priveste pe VOI, poate lumea nu s-ar mai amuza de faptul ca pupi unde ai scuipat. Nu crezi?

Private life, happy life!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Adda spune:

  De acord cu tine, unii zic ca daca nu ti-o discuti cu oricine ,nu ai o relatie frumoasa. laughing))

  • addicted spune:

   Pai trebuie sa aiba si ei ceva de zis, nu? laughing
   Eu nu o discut cu oricine si nici nu ne manifestam in public,si nici in privat, am descoperit cheia succesului si tocmai de aceea si avem o relatie frumoasa de atatia ani.

 2. Anonim spune:

  Unii sunt vulcanici si prea extrovertiti, simt nevoia la nervi sa spuna orice nemultumire oricui si sa isi spurce partenerul. Apoi cand se calmeaza sar in bratele lui si vorba ta pupa unde au scuipat. Da foarte urat dar daca asa sunt ei asa si le place……..

 3. Adda spune:

  Oricum multi doar se prefac sa le pasa si te asculta waiting

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *