Ultimul bun ramas

Apreciati (mai mult) persoanele importante din jurul vostru, in fiecare zi mai mult!

Nu va mai pierdeti timpul cu persoane ce nu va mai vor in viata lor; pastrati distanta daca asta direct sau indirect se vrea sau vi se cere, nu va pierdeti timpul cu energie si ganduri negative. Aratati dragoste si compasiunea si simtiti-va binecuvantati pentru tot ceea ce inca aveti.

Mi-e dor…


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Adda spune:

  Trebuie sa invatam sa apreciem mai mult cat timp avem acel ceva nu dupa….

 2. Anonim spune:

  Sa fie lectie si pentru cei orgoliosi care din prostii se supara si intorc spatele. Cand persoanele carora le-ai intors spatele nu vor mai fi, sa nu ii plangeti!!!!!

 3. Gerlinde spune:

  O postare scurta si la obiect, exact pe sufletul meu. Din pacate, lumea vrea sa aiba din ce in ce mai mult, pune pret pe lucruri materiale decat pe clipe sau pe oameni, trece pe langa momente frumoase din viata fiindca e prea ocupata sa invidieze, sa urasca, sa barfeasca… Si cea mai mare greseala a noastra e ca traim cu impresia ca avem timp. Timp pentru a ne cere iertare, timp pentru a ne bucura unii de altii, timp pentru a trai… Din pacate, nu avem suficient timp,iar asta ar trebui sa ne dea de gandit. Ar trebui sa renuntam la rautati si la orgolii si sa ne bucuram de toate acele lucruri marunte si mai ales de sanatate.

  • addicted spune:

   Suntem grav vinovati pentru faptul ca ne lasam condusi de lucrurile materiale si ca uitam de faptul ca fericirea adevarata sta in lucrurile marunte ce nu pot fi atinse cu mana, doar cu sufletul.
   E pacat de noi… Te pup! big hug

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *