Pisicile si bradul de Craciun

 Majoritatea persoanelor pe care le-am cunoscut in ultimul an au pisici. Partea asta, si nu numai, e imbucuratoare, caci observ ca din ce in ce mai multe persoane adopta pisici.

Totusi, din acele persoane nu este una dintre ele care sa nu fie panicata de faptul ca vine Craciunul si, vorba aia, ” stim cum sunt pisicile si bradul de Craciun”. Eu stiam ce e drept, din filmulete doar, caci in realitate Noa noastra sta doar… sub brad. Evident ca ma amuz cand aud povestile stapanilor de pisicute si vad filmuletele amuzante cum pun lejer la pamant brazii de Craciun.

pisicile si bradul de craciun

Eh, cum sa nu te amuze???

Revenind, noi de cand o avem pe Noa ,si continuam sa facem bradul de Craciun, observam ca ea nu face decat sa il admire si sa isi petreaca timpul sub el. Nu ne asteptam sa fie asa, Noa de regula fiind o pisica foarte energica, careia ii placeau mult de tot escaladarile pe perdea si pe locurile cele mai inalte ale casei. Am lecuit-o de urcatul pe perdele, nu si pe celelalalte locuri, dar e ok, nu se lasa cu daune.

Ne surprinde in fiecare an de Craciun si ne bucura faptul ca pisica noastra nu planuieste sa lesine bradul de Craciun cand suntem plecati. Suntem norocosi, ce sa mai!?

Et voila:

2013/2014/2015pisicile si bradul de Craciun Noa


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
  1. Dada spune:

    Ce biiiiiiiiine ca nu am pisica laughing)))

  2. Catalin spune:

    A mea e nebuna rau si pt ca avem copil trebuie sa facem brad dar suntem cu ochii pe ea

  3. Ella spune:

    Sunteti chiar norocosi si pisica frumoasa si cuminte happy Craciun frumos, frumosilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *