loyalty quote.jpg

Loialitatea in relatii

 NU trebuie sa fiti „inca” o femeie din viata unui barbat, trebuie sa fiti ACEA femeie, ultima femeie, cu care el va ramane! Nu ridicati mari pretentii, nu astepti sa vi se dea, munci pentru a fi voi independente, nu asteptati dupa portofelul barbatului; nu asteptati sa primiti mai mult decat sunteti capabile sa oferiti, nu judecati crunt situatiile si greselile lui desi si voi reactionati la fel, nu treceti peste el pentru altii; ramaneti loiale si ramaneti ACOLO, daca IUBITI!

Desi… din pacate, loyalty has been underrated for too toooo long.

Mi-a spus mama intr-o dimineata: ” Tu ai nevoie de un barbat rabdator, care sa te iubeasca cu adevarat. Evita oamenii fara un tel in viata, evita barbatii care promit prea multe si nu stiu cum sa aiba grija de tine. Tu le faci pe toate singura si asta sperie pe oricine. Doar omul potrivit pentru tine va ramane, te va sustine si iti va darui linistea de care ai nevoie. Draga mea, tu esti o furtuna si putini barbati stiu cum sa te calmeze.”


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. Daniel spune:

  Trăim în vremuri superficiale și precum vremea, așa și oamenii acestor timpuri. Loialitatea este greu de pătruns când trebuie să sapi adănc pentru a o găsi și ești ușor captivat de egoismul de la suprafață.

  • addicted spune:

   Eu nu privesc lucrurile atat de greu de… patruns. N-am simtit niciodata dorinta de a cauta altceva, si asta pentru ca omul de langa mine a stiut sa-mi asculte ” lipsurile „, si la fel si eu lui. De nu mi le-ar fi ascultat, tot as fi ramas loiala dar as fi plecat.

 2. Ella spune:

  Exista loialitate in relatie de iubire? Eu nu mai cred…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *