optimistic people touchofadream quote

Cand viitorul suna bine

 Cand viitorul suna bine, si dai de veste printre cei apropiati, observi din subtilitati cine ti-l trateaza cu optimism si cine ti-l trateaza cu pesimism si invidie.

Asta a fost de multe ori si in cazul nostru, tocmai de aceea am cernut si avem acum alaturi de noi doar oameni optimisti care ne stimuleaza in mod constructiv spre orice vis si loc ne dorim sa ajungem. E linistitor sa realizezi ca nu esti singur, ca nu te lasa cei dragi sa te lupti pe cont propriu cu greutatile peste care dai, ci ai oricand la cine apela la nevoie. E necesar doar sa ceri cuiva un sfat, ca deja s-a facut un grup de suport entuziast si dinamic.

E adevarat, nimic nu mai pare atat de complicat avand aproape OAMENI care cred in tine, te stimuleaza si te imping de la spate sa mergi mai departe cu capul sus si plin de incredere si optimism.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. adda says:

  E nevoie de oameni optimisti ca altfel ne ducem naibii

 2. dan says:

  Sa sune bine si de acum. big grin

 3. Marin says:

  Holaaa!
  Ca bine mai zici! big grin Cam asa pot spune si eu la inceput 2016. Asa suna si la mine: foarte linistit si cu cativa oameni atat de frumosi in jurul meu, incat ma simt binecuvantat happy
  Seara dulce si pufoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.