increderea ca totul va fi bine

Increderea ca totul va fi bine.

Totul e bine aici, mai lipseste o piesa din puzzle-ul acestui an, dar o vom gasi si pe aceea in curand. tongue

Revenind, nu stiu ce e cu anul acesta dar majoritatea oamenilor din jurul meu si-au schimbat modul de a privi lucrurile si atitudinea, in aproape orice. Rareori noi astia mai realisti, suntem atat de optimisti si de entuziasti, dar faptul ca ne aflam intr-un moment al anumitor planuri ne motiveaza la maxim. Avem parca, convingerea ca toate merg ca pe roate, ca inaintam repede, si bine, spre ceea ce ne-am propus, iar la originea acestei evolutii mintale cred ca se afla ce ne lipsea in anii trecuti – increderea ca absolut totul va fi bine.

Esti ceea ce gandesti si toate lucrurile se aseaza acolo pe fagasul lor, atunci cand trebuie, fara a le forta, si daca mentii un ritm alert si un tonus ridicat, succesul visat poate fi din ce in ce mai aproape. Asadar, ganditi pozitiv, munciti mult si continuati!

Ai sperat, ai visat, ai pierdut. Ce contează? Mai poţi pierde, mai poţi visa, mai poţi învinge! Asta contează!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Anda says:

  Cu optimism inainteeeeee

 2. Anonymous says:

  De ar exista la fiecare pas un om ca tine noi am fi mai optimisti happy

 3. Daniel says:

  Practica bate teoria.

 4. Ирина says:

  Asa am ajuns sa descopar si Metropolitan Hospital, un loc calduros si linistitor unde te simti in siguranta si simti ca totul va fi bine, un spital cu personal pregatit ireprosabil, niste oameni care te fac sa te simti ca si cum am fi toti o mare familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.