Cum purtam fusta de tul / tutu primavara – Idei de outfit

 Fusta de tul / tutu este in trend (la noi, cu intarziere) inca de anul trecut. Recunosc, m-a gadilat de multe ori palma sa-mi fac si eu pe comanda una cu lungimea deasupra genunchiului(miniona fiind), intr-o nuanta roz pudrat, dar… dar, m-am infipt in alte cheltuieli, si altele, si altele… Timpul nu este inca pierdut totusi, si-mi doresc in garderoba mea o astfel de fustita pe care sa o port smart casual si chiar intr-un cadru festiv, fusta tutu fiind foarte usor de asortat.

Fusta tutu o porti purta primavara aceasta cu tenesi, cu pantofi cu siret, alaturi de o camasa de jeans, cu balerini, combinata cu un tricou sau o camasa suflecata, un pulover,o geaca din piele sau o jacheta de blugi.

Prietenea mea cea mai buna si-a facut deja o fusta tutu pe comanda, inca de la inceputul anului. Este de lungime medie, culoarea roz pal si a asortat-o la o prima purtare cu tenesi. Cu ocazia asta au facut si o minunata sedinta foto(doua poze le veti regasi iiiimediat, mai jos). Deci cam asta ar fi o prima idee de outfit cand vine vorba de fusta tutu.

 Casual/smart casual tutu outfit :

casual outfit tutu tule

Festiv tutu/tulle outfit

Intr-un cadru festiv, asortam fusta de tutu cu o bluzita din matase, de un top paietat si completam tinuta cu pantofi cu toc sau sandale. Pentru ca fusta este infoiata, este bine sa nu neglijam partea de sus, aceasta sa fie aproape mulata si sa bagam topul, camasa sau bluza in betelia fustei, pentru a avea talia frumos marcata. Tinutei ii puteti adauga un colier statement sau o puteti purta simpla.

Un singur lucru de mentionat, destul de important daca vreti sa arati si bine in fusta de tutu, sa nu neglijati modul in care este construita fusta de tutu. Fustele care au o talie construita din croiala, stiti voi care, alea carora straturile li se aseaza astfel incat sa nu para necontrolat de explodate si care, au captuseala, sunt tutu-urile ideale de cautat. In caz contrar, veti avea o fusta prea umflata, care o va va mari disproportionat soldurile,fundul implicit, sau care o sa vi se lipeasca de picioare sau de dres, pentru ca au „mania” de a se electriza.

Eu voi opta pentru o astfel de fustita pentru cununia civila si o voi purta in doua feluri: smart casual si festiv. Caci ma reprezinta!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Ce alegere bună! Îmi plac foarte mult fustițele astea.

  2. Anca spune:

    Frumoase acele doua poze happy In rest eu nu ma omor dupa genul acesta de fusta adica nu dupa cele foarte infoiate, unele imi plac dar nu le-as purta tongue

  3. Daniela spune:

    Ma simt ca o printesa cu fusta mea tutuuuuuu vreau doar sa vina caldura sa o port. o port cu tenesi asa casual, elegant nu m-am gandit sa o port dar mi-ai dat o idee big grin

  4. Studio Galati spune:

    Imi plac foarte mult ,insa nu stiu cum mi-ar sta. Nu cred ca mi se potrivesc,dar pana nu incerc ,nu voi sti. big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *