farse 1 aprilie idei pacaleli

Farse de 1 Aprilie

  Nu aveti idei de farse, pacaleli de 1 Aprilie? Nu e bai, va vin in ajutor cu, cateva pacaleli puse in practica si de mine dealungul anilor. Ne iau niste prieteni cu simtul umorului si se aplica urmatoarele farse de 1 aprilie:

Pune un post-it pe mouseul unui coleg si decupeaza ce ramane in jur. Dispozitivul nu va functiona si va dura putin pana cel pacalit o sa isi dea seama. Poti pune chiar o foita cu o fata amuzanta. Ca in imagine:

farse 1 aprilie idei pacaleli

Tot la birou poti ascunde toate iconitele de pe desktopul unui coleg si sa postezi pe monitor o imagine cu o eroare.

Inlocuieste crema dintre biscuiti cu paste de dinti si ofera-i cuiva sa guste.

Un prieten este innebunit dupa inghetata? Fa-i o surpriza si ofera-i una, doar ca in loc de inghetata pune piure peste care adaugi un topping de ciocolata.

Decupeaza dintr-o hartie forma unei insecte si apoi lipeste-o in interiorul unui lampadar din panza. Cand cel vizat de gluma va aprinde lumina, o sa aiba parte de o surpriza neplacuta.

Daca ai timp, adu la munca mai multe tinute si din ora in ora schimba-ti hainele, dar comporta-te ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Tot la birou poti pune in aplicare urmatoarea farsa. Ia un spray goarna si lipeste-l sub scaunul unui coleg. Oare cum va reactiona cand se va pune cu fundul? laughing

farse 1 aprilie idei pacaleli

via ziare.com


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Anda spune:

    Unele sunt incercate. laughing Barbatii ar putea sa isi ceara iubitele de nevasta laughing)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *