matusa ca pe ghimbi

Ca pe ghimpi!!!

 Stau ca pe ghimpi, si voi continua sa stau asa pana in toamna, in asteptarea unui eveniment ce ne va umple sufletul de fericire. Acea fericire pe care o arati oricui, la orice pas, cu zambetul laaaarg si cu fasolele albe la inaintare.

Iata-l ca se apropie, il vad tot mai bine conturat la orizont, iar emotia creste si mai tare cand realizez cat de putin mai este pana acolo. Foarte curand voi cunoaste din nou fericirea de a fi matusica de gogosica, pentru a doua oara!!! Pana atunci, oftez si astept. big grin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. adda says:

  Felicitaaaaaaaaaaaaari big grin

 2. Cristina says:

  Ce bucurie in familie, hai ca acusi vine momentul si o vei tine in brate big grin Felicitari!

 3. Larisa says:

  Ce vesteeeeeeeeee cred ca esti fericita maxim ,se simte de fapt. Felicitari matusica, sa fie vesela si sanatoasa. Cand se naste?

  • addicted says:

   Multumesc din suflet, sunt mai mult decat extrem de fericita. In extaz! big grin Se va naste aproape de ziua mea, ceea ce face fericirea si mai mare.

 4. Anda says:

  Felicitari pisoiule, ti se citeste fericirea. ☺️

 5. Ирина says:

  Am stat o zi intreaga ca pe ghimpi, am si sunat educatoarea de vreo doua ori sa intreb daca e in regula, iar la finalul zilei, cel mai incantat din intregul autocar era fi-miu, caci fusese prima data plecat singur cu copiii.I s-a parut cumva oau ca nu a fost insotit de un adult din familie si i-a placut la nebunie excursia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.