Rares Craciun fotograf Bucuresti

Cand fotograful evenimentelor voastre devine prietenul vostru

 Imi plac fotografii care nu intimideaza sau te determina sa stai precum un securist atunci cand faci poze, serios si crispat. Din contra, imi plac cei care iti permit sa fii tu, timid sau energic, serios sau extrovertit, fotogenic sau nu, cei care fac parte din peisaj si te surprind in cele mai comice sau romantice ipostaze. Cei precum fotograful nostru – Rares.

Nu am sa scot aici la inaintare sutele de poze dar va puteti uita pe site-ul si/sau pagina de Facebook a lui Rares,a unuia din cei mai relaxati si carismatici fotografi de evenimente, si va veti lamuri singuri ce poze frumoase poate face!

Eu sunt un titirez, o mana de energie, un om ce nu poate sta locului, cu atat mai putin atunci cand sunt extrem de fericita pentru ca imi tin alesul strans de mana si imi am aproape intreaga familie si cei mai importanti prieteni.

Astfel ca, in una din cele mai importante zile din viata noastra, Rares pare sa nu fi avut mult de furca, cu mine, desi nu am stat locului o secunda!!! Dimpotriva, starea mea ” innebunitoare ” pare sa-l fi incantat.

Ce am vrut sa fac aia am facut, am topait pana m-am descarcat, am stat si serioasa, putin… dar am stat. Adi e partea calma si serioasa a cuplului nostru, echilibrul meu, astfel ca ne-am completat grozav si de aceasta data. Eu i-am transmis energia mea, el calmitatea si seriozitatea, astfel a fost un echilibru in toate.

Faptul ca Rares nu ne-a impus sa stam locului, sa pozam cum ” ar trebui ” si ne-a permis sa fiu noi de la A la Z, a facut ca energia si veselia mea sa se reverse dublu. Chiar si pe Adi, care se stie ca nu e tocmai un fan al pozelor ( mai mult ii place sa faca, nu sa i se faca ), l-a facut in mod natural sa ” pozeze „.  A facut sugestii, originale de altfel, nu a impus, iar pozele au iesit M I N U N A T E.

Un exemplu de topaiala, de dupa cununia civila, aveti la poza de freatured, impreuna cu cea mai buna prietena, o alta ” topaista „.

Noi ii multumim lui Rares, inca o data, si inca o data, si ii promitem solem ca vom avea aceeasi energie si buna dispozitie si la urmatoarele evenimente, unde tot el va surprinde dragostea si nebunia, atat a noastra cat si a… celorlalti. big grin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Anonim spune:

  cE caterinca e poza laughing)

 2. Alexandru spune:

  De regula cei care iti impun pozitii si fetze sunt cei care strang poze reusite la portofoliu. happy Se cunoaste totusi unde este vorba de poze ce surprind realitatea si poze impuse.
  Felicitari, casa de piatra si sa va bucurati si peste an de evenimente si poze!

 3. Dan spune:

  In mod normal ar trebui sa te scoata fotograful din starile tale si sa te surprinda placut. Daca tu deja esti energica, si eu stiu asta laughing cu atat mai bine pentru el.
  Sa fiti fericiti!

 4. […] definesc cel mai bine: inimi, flori si lumini. Iar Rares, acelasi fotograf de care va vorbeam si AICI, ne-a lasat cu cele mai frumoase amintiri. Am sa va arat intr-una din zile si ce frumos ne-a adus […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *