sejur bulgaria paste 2016

Sejur in Bulgaria de Paste – Cu DA sau cu BA?

 Uitandu-ma serile trecute la televizor, vad o stire despre planurile romanilor de Paste, masa de Paste, cadouri si… sejururi. Cam 50% din cei intervievati au marturisit ca nu vor sta acasa, si nici ca vor vizita tara noastra, ci vor merge pe meleagurile bulgaresti de Paste. 

Adevarul este ca mereu am vazut oferte Bulgaria tentante, si din ce in ce mai multi romani, atat de sarbatori, cat si in plina vara, merg acolo impreuna cu familia, si nu doar pentru o zi-doua. Pe litoralul bulgaresc sunt in momentul de fata lanturi hoteliere internationale, ceea ce la noi nu se intampla. De exemplu, lanturile Sol Melia (6 hoteluri) si Primasol (7 hoteluri) au cea mai raspandita prezenta, Iberostar (un hotel), Barcelo (un hotel), RIU (4 hoteluri). Aceste lanturi au hoteluri si destinatii exotice de prestigiu, precum Mexic, Republica Dominicana, Cuba sau Insulele Capului Verde.

La agentia Oltextur, am gasit cateva oferte ce au preturi speciale pentru achizitionarea acestora din timp. Prin urmare, daca planuiesti sa iti faci vara in Bulgaria, poti pune mana pe o oferta speciala si poti merge pe unele oferte Sunny Beach. Daca planuiti sa va luati si copilasii cu voi, nu e bai, deloc! Sunt multiple facilitati pentru acestia si nu trebuie sa va faceti probleme. Hotelurile de pe litoralul bulgaresc investesc pe termen lung in mentinerea calitatii serviciilor si in dezvoltarea facilitatilor pentru copii.

Ca si scurt exemplu, copii pana la varsta de 12 ani au gratuitate la serviciile de cazare si masa all inclusive si primesc pat suplimentar in camera, indiferent de varsta. Pe langa acestea, copiii au si bufet special in restaurant, de unde isi pot alege mancaruri si snack-uri pe gusturile lor. Deasemenea, sunt piscine speciale pentru copilasi, cu supraveghetori, cu topogane, minicluburi si alte diverse activita de incantare a celor mici. pe atragerea familiilor cu copii ca si categorie de turisti au piscine speciale pentru copii, cu tobogane, supraveghetor, minicluburi cu diverse activitati sau minidisco. 

Sincera sa fiu, nu e de mirare ca familiile aleg Bulgaria pentru astfel de sejuri. Voi, spuneti DA sau BA taramului bulgaresc?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Florentina spune:

    Pana la urma, importante sunt persoanele pe care le ai alaturi in aceasta perioada, ca in vacante de genul ai putea merge in orice perioada a anului. As prefera sa stau acasa. Vara asta voi avea, cu siguranta, suficient timp sa vizitez atat cat imi permit.
    Totusi, privind strict ofertele pe care le au, mi se pare avantajos sa alegi o destinatie precum Bulgaria.

  2. Raluca spune:

    de n-as fi auzit povestile alea cu furturile as fi spus cu ochii inchisi dar dar asa…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *