A aparut inghetata anti-mahmureala

 Nu stiu cum sunteti voi dar eu ma numar printre persoanele alea norocoase care nu sufera de mahmureala, si nu pentru ca bautura n-ar fi buna sau nu as avea ocazii in care sa consum alcool. Pur si simplu, nu sufar de mahmureala! Daca cei care au dureri de cap si alte simptome ale mahmurelii, regurt la leacurile romanesti precum zeama de varza si alte remedii contra mahmurelii, sud-coreenii au o solutie mai dulce: inghetata anti-mahmureala.

Inghetata anti-mahmureala a inceput sa fie comercializata de ceva vreme in Coreea de Sud. Aceasta inghetata are aroma de grapefruit si suc din fructele unui arbust japonez care seamana la gust cu stafidele. Acest fruct, este un un remediu mahmureala traditional regasit intr-o carte de medicina coreeana din secolul al 17-lea, care este inclus in licorile anti-mahmureala populare.

Ca si fapt divers, dar totusi legat de subiect, va spun ca in Coreea de Sud se consuma aproape 13 litri de alcool/an pe cap de locuitor, fiind astfel cel mai mare nivel din zona Asia Pacific. Costurile asociate, inclusiv pierderi in productie, spitalizări si decese, sunt estimate la cateva miliarde de dolari/an.

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Adda says:

    si? ce mai urmeaza? anti prostie cand?big grin

  2. Dana says:

    Alta minunatie laughing) macar e cumva utila, si dulce si lecuitoare laughing)

  3. Cata says:

    As vrea si eu dar sa mi se trimita de acolo laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.