Iata cum trebuie sa te pregatesti pentru anotimpul verii pentru a face furori

 Se apropie cu pasi marunti cel mai calduros anotimp din an si nu stii ce trebuie sa faci pentru ca in 2016 sa starnesti furori in randul barbatilor? Ei bine, in acest articol vei avea parte de o serie de trucuri si sfaturi pentru ca aceasta perioada sa fie intr-adevar una de senzatie majora.

Chiar daca ti-ai facut planuri pentru concediu sau inca nu, trebuie deja sa incepi sa te pregatesti atat fizic, cat si psihic pentru un sezon incendiar.

               Paseste in anotimpul verii cu un ten usor bronzat

De fiecare data cand ne gandim la anotimpul vara, ne vin in minte nuantele ciocolatii ale pielii pe care pur si simplu le adoram. Totusi, exista anumite persoane care au parte de o piele mai sensibila si nu au posibilitatea sa stea o perioada indelungata de timp in fierbintile raze ale soarelui. Tocmai de aceea, ele apeleaza la ajutorul solarelor, care pregatesc pielea intr-un mod cat mai gentil, astfel incat sa nu fie afectata. Aceasta reprezinta cea mai buna solutie pentru a te bucura de un ten ciocolatiu, chiar daca din nastere ai o piele mai pala si reusesti cu greu sa te bronzezi.

Mai mult de atat, solarul are puterea de a te ajuta mult mai mult, decat sa redea pielii tale nuanta mult dorita:

  • intareste considerabil sistemul imunitar;
  • anumite boli ale pielii precum este acneea sau psoriazisul, sunt tratate cu maximum de succes, tocmai datorita efectelor razelor UV;
  • rezultatul final va consta intr-o piele catifelata, stralucitoare si demna de etalat.

Chiar daca este primavara, toamna sau iarna, acest truc te va ajuta intotdeauna sa obtii nuanta pielii care te avantajeaza.

Gandeste-te cat bine ar arata pe tine o rochie sexy, galbena sau alba. Bronzul este intotdeauna scos in evidenta in prezenta acestor culori, astfel ca iti recomand cu drag sa apelezi la acest truc. Gandeste-te cat de fabulos vei arata si cum vor intoarce capul dupa tine toti barbatii!

               Etaleaza-ti un corp perfect epilat

Tu ce metoda de epilare gasesti ca este cea mai eficienta? Exista destul de multe metode prin care se indeparteaza rapid parul de pe diferitele parti ale corpului. Totusi, unele sunt considerate mai eficiente, iar altele chiar daunatoare pielii.

  • Celebrul aparat epilare definitiva reprezinta cea mai buna solutie atunci cand se doreste a scapa de firele de par inestetice si nedorite pentru totdeauna.

Tehnologia a avansat extrem de mult, astfel ca cercetatorii au pus la dispozitia tuturor posibilitatea de a profita de sedintele realizate in saloanele ce se afla in posesia aparatelor de epilare definitiva. Sunt absolut sigura ca te-ai saturat ca la cateva zile sau saptamani sa trebuiasca sa recurgi din nou la binecunoscutele metode de epilare. Cu ajutorul acestei aparaturi moderne nu va mai trebui sa ai in grija acest aspect.

Cu toate ca aceasta metoda este mai costisitoare decat celelalte, efectele sunt pentru totdeauna, tocmai de aceea vor exista economii considerabile in bugetul fiecaruia.

  • Cremele depilatoare se numara printre preferatele modalitati de indepartare a firelor de par ale femeilor. Aceasta metoda nu este foarte costisitoare, deloc dureroasa, motiv pentru care atrage destul de multi admiratori.

Totusi, persoanele care au o piele mai sensibila ar trebui sa evite aceasta metoda din cauza faptului ca anumite substante din continutul cremei ar putea sa afecteze destul de mult tenul si sa ii provoace alergii urate.

  • La lama de ras se pare ca apeleaza majoritatea femeilor care doresc sa scape in doar cateva secunde de parul nedorit. Totusi, exista si anumite dezavantaje atunci cand se utilizeaza aceasta metoda: parul creste foarte repede, devine mult mai gros si poate provoca rani la nivelul pielii.
  • Epilatorul reprezinta dupa parerea mea, a doua metoda eficienta dupa celebrul aparat elipare definitiva. Cred ca majoritatea femeilor din Romania detin un astfel de dispozitiv ce este extrem de usor de ultilizat.

Un mare avantaj al acestuia este ca nu taie firele de par, ci le smulge exact de la radacina, ceea ce inseamna ca vor creste la loc intr-o perioada mai mare de timp, aproximativ 2-3 saptamani. Totusi, se pare ca astfel se produc anumite iritatii ce se estompeaza abia dupa cateva ore.

Pretul unui astfel de dispozitiv nu este foarte mare, tocmai de aceea reprezinta o metoda eficienta la care ai putea sa apelezi oricand.

               Fa sport si vei da lovitura in aceasta vara

Chiar daca piesele vestimentare ti le-ai pregatit din timp, pielea ti-e perfect epilata si bronzata, daca trupul nu iti este ca si sculptat, degeaba te-ai implicat atat de mult. Desi poate te gandesti ca timpul e pierdut si ca nu ti-ar fi de ajuns cat sa mai renunti la 2-3 kg, continua sa lupti si vei vedea rezultatele mai curand decat crezi.

Daca nu esti o persoana foarte sportiva, iti recomand sa iti faci un abonament la sala. In acest fel te va mustra constiinta ca ai platit o suma de bani si ca ar trebui sa profiti de serviciile puse la dispozitie. De cel putin 4 ori pe saptamana ar trebui sa faci acest lucru, atata timp cat iti doresti sa vezi rezultatele intr-un timp cat mai scurt. Ideal ar fi sa mergi insotita de partenerul tau sau de o prietena, tocmai pentru a te motiva si a nu renunta.

In acest fel vei avea mult mai multa incredere in fortele proprii, nu vei fi jenata la strand si nu iti va fi teama sa iti expui corpul intr-o rochita decoltata si mulata. Sportul nu doar ca te va ajuta sa scapi de kilogramele nedorite, ci iti va tonifia intreg corpul, iar silueta ta va fi intr-adevar una de invidiat. Ideal ar fi sa continui aceasta activitate pe tot parcursul anului si vei vedea ca de la un sezon la altul vei deveni din ce in ce mai atragatoare, mai slaba si mai increzatoare.

Sportul, epilarea perfecta, bronzul si tinutele pe masura te vor ajuta sa fii in centrul atentiei tuturor si sa stralucesti pe masura. Bucura-te de o aparitie de-a dreptul spectaculoasa si profita din plin de razele fierbinti ale soarelui intr-un concediu de vis!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Lu' spune:

    Definitiv as vrea si eu dar oare e chiar definitiv?laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *