Strategiile SEO ce mi-au adus mai multi clienti pe site

 Cu toate ca am o afacere pe care o consider a fi extrem de avantajoasa pentru clienti, inainte nu reuseam sa atrag decat un numar foarte mic de vizitatori. Era o dezamagire pentru mine sa aflu ca, desi ofeream cele mai bune servicii la preturi avantajoase, oamenii nu se aratau prea interesati de ceea ce le pun la dispozitie.

Am dorit cu ardoare sa gasesc o carte SEO care sa ma ajute sa depasesc acest impediment, asa ca am si gasit-o. Se pare ca Domina topul motoarelor de cautare este prima si singura carte SEO scrisa de autori romani. Aveam atat de multa nevoie de aceasta, incat am comandat-o online, mi-a fost livrata in doar 24 de ore, asa ca am inceput sa o lecturez cu entuziasm. Mi-a placut extrem de mult modul in care intreg continutul era structurat. Acest lucru m-a ajutat sa percep mult mai usor informatiile, multe dintre acestea nici macar nu le cunosteam, ceea ce este absolut impresionant. Am platit o suma convenabila de bani pentru o carte ce mi-a oferit un Top 200 factori de succes SEO in 2016.

Cu toate ca nu sunt un bun cunoscator al mediului online, am urmat fiecare pas descris in aceasta carte si am reusit sa atrag mult mai multi vizitatori pe site-ul meu. Acum afacerea mea se bucura de mai mult succes, am mai multi clienti interesati, iar brand-ul a devenit mai cunoscut in Romania. Aceasta carte este pentru mine ca un asociat care s-a oferit sa ma ajute sa imi imbunatatesc afacerea.

Clientii au multa incredere in serviciile pe care le ofer, tocmai pentru ca strategiile de SEO mi-au fost de un real folos. Tocmai datorita acestui lucru, recomand tuturor celor care doresc sa prospere in mediul online, sa lectureze cu atentie aceasta carte. Tin sa mentionez ca nimeni nu trebuie sa fie un geniu in acest domeniu pentru a putea intelege pe deplin toate cele mentionate in carte, tocmai datorita faptului ca aceasta este scrisa intr-o maniera in care sa fie usor de parcurs de oricine.

Cu toate ca aveam cunostinte minime de SEO, am descoperit ca de fapt nu stiam nici 5% din tot ceea ce presupune acesta. La ora actuala am cunostinte vaste cu privire la secretele motorului de cautare Google, de asemenea, am acces la cele mai noi instrumente care ma ajuta chiar si acum sa devin din ce in ce mai vizibil in mediul online.

Am pus in aplicare toti pasii mentionati in cadrul acestei carti si trebui sa marturisesc ca ma bucur de un progres pe masura asteptarilor. Tocmai datorita acestui lucru, le recomand tuturor celor care cauta cele mai sigure modalitati prin care sa domine topul motoarelor de cautare, sa achizitioneze aceasta carte si sa o lectureze cu atentie. Rezultatele nu vor intarzia sa apara!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *