Cresterea de porci pentru carne, o afacere de succes daca alegeti constructia de Ferme de porci in hale metalice

 In ziua de astazi afacerile de succes sunt cele care au rezistat crizei economice, care au avut un parcurs ascendent atunci cand totul se prabusea in jurul lor. Desi multe au fost distruse mai sunt inca multe afaceri care merg in tara si care ajung sa aiba profit chiar si in vremuri grele.

Unul dintre aceste businessuri este cresterea porcilor. Porcii sunt animale destul de pretentioase, au nevoie de ingrijire si de o curatenie cat mai buna, de hrana si apa de calitate pentru a se putea dezvolta pana la sacrificare.

Cresterea porcilor pentru carne e destul de profitabila daca ne gandim ca de pe masa romanului nu lipsesc preparatele pe baza de porc. Mai mult, carnea de porc poate fi prelucrata in foarte multe moduri, obtinandu-se produse diverse pe care supermarket-urile le vand foarte bine indiferent de sezon.

De aici si profitul mare pe care il poate genera simpla crestere a acestor animale. La fel de mult conteaza si spatiul in care sunt crescuti porcii, care trebuie sa fie cat mai vast si mai curat, mai usor de intretinut si de construit, de extins.

Cele mai comune constructii pentru cresterea porcilor in conditii foarte bune sunt asa numitele hale care se gasesc in orice ferme de porci. Realizate din metal de calitate, din otel, halele metalice pentru cresterea porcilor ofera un raport optim intre deschidere, unghiul acoperisului si inaltime, aerisirea e constanta, elementele de inchidere sunt testate si rezistente astfel incat animalele sa fie ingrijite cat mai bine si sa nu sufere.

  Cresterea porcilor este mai simpla cu halele metalice de la Frisomat

Halele din otel sunt cele mai utilizate pentru ca se monteaza rapid, sunt rezistente la uzura si la variatii de temperatura si de umiditate, se pot extinde la nevoie fara a fi nevoie sa mutati intregul efectiv de animale.

La Frisomat, producator de hale industriale metalice, gasiti hale Ceptra de cea mai buna calitate, cu suprafete foarte mari pentru cresterea unui numar mai mare de porcine. Ideale pentru ferme de porci, halele Frisomat asigura distributia furajelor intr-o maniera discreta, cu ajutorul tuburilor ascunse in acoperis care distribuie furajele automat.

Pentru ca nu exista instalatii la nivelul pardoselii, crescatorii de porci vor avea mai multe animale pe metru patrat, putand sa obtina profit mult mai usor pe termen lung. In privinta ventilatiei si a izolatiei, halele vandute si montate de Frisomat au peretii izolati cu panouri sandwich, prinderea lor este invizibila, integrarea intre stalpii din otel care sustin acoperisul fiind perfecta. Aerisirea constanta este garantata de grilele de ventilatie din panourile laterale, prin care intra in permanenta un debit constant de aer proaspat.

  Avantajele halelor metalice pentru cresterea porcilor de la Frisomat

Printre avantajele cumpararii de hale pentru fermele de porci de la Frisomat se numara promptitudinea si seriozitatea echipei care se ocupa de proiectare si executare, timpul scurt de montaj, calitatea deosebita a materialelor folosite si rezistenta mai mare in timp, intretinerea foarte usoara si igienizarea perfecta. La asta se adauga si oportunitatea de a finanta constructia unei ferme finantat prin Fonduri Europene.

Frisomat asigura consultanta pe toata durata constructiei si montarii halelor metalice, clientii pot solicita proiecte personalizate sau hale standard, astfel ca la final toata lumea va fi multumita si hala va fi utilizata imediat dupa finalizarea comenzii.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *