CinniBird Spice Pen desene in cafea

Cum sa creezi desene si texte in cafea la tine acasa?

 Cum te-ai simti daca ai servi o cafea decorata in fiecare dimineata acasa? Eu nu sunt presedintele unei tari, deci care ar face asta pentru mine in fiecare dimineata?

Nimeni, nu-i asa? Eh, in cazul acesta ma bucur ca am vazut recent o jucarie interesanta care te ajuta sa creezi desene si texte in cafea la tine acasa. Este clar un ” must-by „! Pentru mine cel putin. 

CinniBird Spice Pen este numele acestei ” jucarii ” care pune farmec in cafea permitandu-ti sa realizezi desene si mesaje creative din alimente naturale gasite in bucataria oricui, cum ar fi scortisoara, boia de ardei, patrunjel, pudra de cacao instant, zahar macinat etc. . Este practic un „stilou” cu baterii pe care si un copilas il poate folosi si se poate distra.

Se desface usor, are un sertaras special unde se introduce alimentul dorit, ca in imagine, se apasa pe butonas si e gata de folosit.
Cinnebird scortisoara

CinniBird este primul si singurul gadget de bucatarie ce creeaza mesaje si desene cu toate „materialele” naturale gasite in produsele alimentare si ofera o modalitate buna de a surprinde pe cei dragi cu un mesaj grijuliu, simpatic si frumos, si este perfect pentru a adăuga un pic extra „spice” pentru petreceri si adunarile cu prietenii.

Costa 40$ si il puteti gasi aici. I WANT IT !!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. Doc spune:

    Hahaha, truly interactive…

  2. Ce tare! Sincer, l-as cumpara, dar nu am talent la desen. Am avut in tinerete, iar de curand cand am vrut sa ma reapuc de desen/pictura, am constatat ca nu este ca mersul pe bicicleta laughing

  3. Cata spune:

    Tare sa il notez ca de ziua mea laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *