aparate de masura

De unde procurăm cele mai moderne instrumente de măsură și control

 În ultimii 60 de ani oamenii au trimis sonde spațiale care au ajuns la marginea sistemului solar. Stația Spațială Internațională funcționează la capacitate maximă și se extinde de la an la an. Totul a devenit performant, rapid, eficient și avem deja predicții exacte pentru următorii ani. Cum s-a întâmplat?

Explozia instrumentelor de măsură

 Primele instrumente de măsură și control au fost construite probabil undeva pe la începutul anilor 1900 sau poate chiar mai devreme. De atunci și-au luat avânt automatizările, domeniul energetic, industrial, rețelele electrice și de comunicare, aviația și transportul naval. Totul a explodat odată cu apariția internetului și computerelor super performante. Fizica și-a găsit aplicațiile practice într-o varietate uriașă de aparate de măsurat, monitorizat, echipamente care fac totul precis, sigur și extrem de rapid. Analizoare, anemometre, camere de termoviziune, tahometre, echipamente de testare și multe altele fac parte din viața de zi cu zi a inginerilor de la NASA până la cea mai mică firmă de echipamente și telecomunicații. Marea majoritate a acestor instrumente se află în oferta firmei Arc Brașov și a magazinului online arc.ro.

Arc Brașov – cei care oferă siguranță

 Oameni dedicați au început să construiască aparate de măsurat din ce în ce mai precise. Alți oameni dedicați, experți în aparate de măsură și control, au promovat aceste instrumente și i-au instruit pe alții cum să le utilizeze. În România, ARC Brașov este compania dedicată măsurătorilor din mediul casnic și industrial și face acest lucru de 25 de ani. Odată cu trecerea în era digitală, compania și-a adus ofertele în mediul virtual și anume pe arc.ro. În acest colț de spațiu virtual se găsesc cele mai importante echipamente și servicii dedicate rețelelor electrice, telecomunicațiilor, instalațiilor de diverse tipuri. Aparatura modernă, de ultimă generație, se găsește pe arc.ro.

Instrumente pentru toate necesitățile

 Pe arc.ro la categoria produse este raiul specialiștilor, inginerilor și tehnicienilor care lucrează în telecomunicații, rețele de energie electrică, gaz sau alte domenii. S-ar putea ca pentru noi, oamenii de rând, aceste denumiri să nu spună mare lucru. Pentru cei care se folosesc zi de zi de ele sunt însă deosebit de importante. Frecventmetre, luxmetre, multimetre, surse de tensiune, vibrometre, analizoare de energie, anemometre și multe alte „metre” pot fi achiziționate direct de la Arc Brașov. Faptul că rețeaua electrică funcționează la capacitate maximă se datorează unor ingineri dotați cu instrumente de monitorizare și control al cablurilor, împământărilor și echipamentelor care ne furnizează energie electrică.

Măsurători și servicii

 Arc Brașov se ocupă și cu efectuarea de măsurători PRAM, oferirea de consultanță, inspecții specializate de termografie, măsurători și service pentru diverse locații private sau firme. Măsurătorile și inspecțiile se realizează cu aparatură de ultimă generație și sunt efectuate de specialiști.

 Arc Brașov are și un laborator de metrologie pentru calibrarea și evaluarea funcționalității diverselor instrumente folosite în practică de ingineri și specialiști. Tot aici se pot repara instrumentele defecte prin service-ul autorizat de producătorii respectivelor echipamente și oferit de Arc Brașov.

Viața, siguranța și confortul nostru depind într-o mare măsură de funcționarea rețelelor de curent electric, încălzire, telecomunicații și multe altele. Totul merge fără întreruperi pentru că specialiștii monitorizează constant, întrețin și refac rapid integritatea acestor structuri vitale. E bine să știi că totul merge perfect și că o serie întreagă de instrumente precise au grijă de siguranța noastră zi de zi și oră de oră!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *