Un mediu curat pentru o viata sanatoasa

 Atat pentru capitala cand si pentru imprejurimi debutul toamnei a fost unul „fastuos”. S-a lasat cu mare frig, cu frustrare pe fetele oamenilor, cu melancolie, dor de vara, ploi si inundatii. Nu stiu de ce sunt suprinsi romanii, toamna nu-i va vara, ce vrei sa vezi in acest anotimp ? 30 de grade, 30 de graaaaaade ? Doar de dormi si visezi.

Da, poate nu te astepti sa treci de la rochie si sandale la geaca si ghete, intr-o zi. Dar faptul ca te plangi de asta, in mod repetat, si te bagi in butoiul cu melancolie, nu indeparteaza norii, frigul si ploile. Sa stiti! 

Si, evident ca si autoritatile sunt luate prin surprindere, nu doar iarna, iar in fata naturii cum sa fii tu mare brav si sa-ti folosesti cu, cap toate utilajele? Doar nu poti sa prevezi unde ar putea fi inundatii si nu dispunem de informatii meteo la zi/minut/secunda, nu? Si nu-i oare mai simplu oare pentru Dorel sa torne beton peste gurile de canal? Ce daca nu mai are apa pe unde sa se duca? Ce daca gaurim orasele si schimbam tevile vechi cu unele noi dar… fisurate? Pai nu suntem noi Romania? Nu trebuie sa avem un… renume pentru ceva?

Singurii ce cred ca au avut grija cumva sa nu avem si o alta… grija pe cap atunci cand ploua, si care au tinut mortis sa nu ” parfumeze ” capitala, au fost cei ce se ocupa de servicii de vidanjare Otopeni. Vorba aia buna a lor, „ Gunoiul nu trebuie sa fie un impiediment in calea sanatatii. ” Unde mai pui ca la ei poti apela si cand este vorba de o munca casnica, o activitate industriala sau agricola. Nu trebuie tu sa misti un pai, finalizeaza ei totul in cel mai optim mod, oferind la final un spatiu curat, igienizat, dar si un mediu sanatos. Caci de asta avem noi nevoie!

Nu-i bai daca nu sunteti din Bucuresti, de aveti o urgenta, ei ajung cu usurinta si in alte judete ale tarii, la cerere si la solicitare. Au utilaje cu o capacitate puternica, retinere de pana la 16m3 de apa reziduala, dar si servicii de igienizare, desfundare canale si curatari instalatii.

Chiar cred ca e de ajuns ca avem parte de prea multa apa si prea multe baltoace, atunci cand ploua, si ca traficul este infernal, ce ar fi sa curga lin si gunoaiele? Slava Domnului, de 5 ani de cand sunt in Bucuresti, un astfel de episod nu am prins, si sper nici sa nu prind. Cunosc destule episoade urate din Constanta. Imi ajung acele povesti!

In speranta ca oamenii vor inceta sa se planga de vremea de afara si ca autoritatile vor avea grija sa avem un oras curat, chiar si dupa episoadele de ploaie crunta, va urez toamna linistita!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *