Ca de luni

 Va speriati de zilele de luni, ca ” dracu` de tamaie „. Daca ziua de luni va panicheaza si nu va este indiferenta, inseamna ca ceva in ceea ce faceti nu-i cum trebuie. Dar asta nu e problema mea. tongue Mie-mi sunt indiferente zilele de luni, ma prind tot in pijamale, cu acelasi target-uri, dar mereu cu planuri diferite. Obositor dar ma implineste, de aceea nici nu ma plang de zilele de luni, nu topai la zilele de vineri, iau fiecare zi asa cum vine si-mi vad de ele. 

Faceti si voi ca zilele de luni sa fie agreabile si productive! Faceti-va un ritual la trezire, unul care va incanta si va face sa priviti ziua cu alti ochi. Evitati sa va ganditi la ce zi naspa va astepta, ce zi grea va astepta, ce oameni inutili va asteapta – nu faceti decat sa aprofundati mintal totul si sa-i dati creierului o si mai mare greutate.

Nu va spuneti nimeni sa luati texte din carti, sa faceti incantatii optimiste, dar macar incercati sa nu mai ganditi asa mult lucrurile! Nu e dracu`chiar atat de negru. E negru pe cat il facem noi sa-i fie.

Kick some ass today!!!

Complaining about a problem without posing a solution is called Whining.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Adda spune:

    Romanului ii sta cel mai bine cand se plange. happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *