1 Decembrie si ipocrizia romanilor

1 Decembrie… Ah, stegulete peste tot, patriotrism fals, pace si zambete. Despre asta este vorba in Romania zilele astea.

In fine, am gasit zilele trecute o poza, menita sa fie la caterinca, dar care, din punctul meu de vedere, e cat se poate de… serioasa si adevarata. Et voila:

Ce sa mai zici? Fix asa e. Tot romanu-i patriot pe 1 Decembrie, in rest s-ar …. pe ea tara si ar pleca unde ar vedea cu ochii. Ok, da, stiu, e vorba de sistem, de ” ai`de sus ” , de oamenii ce o polueaza, etc. . O fi mai mult vorba de astea, dar sunt multi ce se declara si plictisiti de comorile patriei, comori remarcate doar de sunt laudate de cei din afara.

Romanii sunt satui de graiul romanesc. Multi ce se vad in alte tari, bine merci(si bravo lor), si le e deja sila sa mai vorbeasca romaneste, le e sila sa umble cu ” d-ai` lor ” acolo. Fug de ei ca de raie. Trist si urat!

Ceea ce ii caracterizeaza de 1 Decembrie pe majoritatea romanilor este ipocrizia!

La multi ani, romani. Fiti mai recunoscatori!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Cata. says:

    Ai mare dreptate, din pacate. La multi ani!

  2. Izabela says:

    Trist, dar adevărat… Sistemu’ ca sistemu’, dar să fim serioși, fiecare dintre noi ar putea aduce o schimbare cât de mică în țara asta dacă ne-am mobiliza. Dar cu binele e mai greu… deh…

    La mulți ani! happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.