Cel mai bun cadou de Craciun – Cadourile potrivite la preturile perfecte!

 A se observa ca nu am scris cel mai frumos cadou, ci cel mai bun cadou caci frumusetea e relativa. tongue Ce mie mi s-a putea parea frumos, tie urat, si viceversa. In fine, oricum e greu sa ii multumesti pe cei pe care ii cunosti mai putini sau pe cei mai pretentiosi. Dar nu discutam despre ei acum.

Care ar fi, din punctul meu de vedere, cel mai bun cadou de Craciun pe care il poti oferi celor dragi? TIMPUL. Deasemenea, este cel mai bun cadou pe care ti-l poti oferi si tie, si nu doar de Craciun.

Insa, de Craciun acorda (mai mult) timp celor cu, care n-ai mai vorbit de mult, si in special, parintilor. Nu ne mai facem timp de nimic pretios; sa petrecem cu copiii, cu parintii, cu bunicii nostri… Nu ne mai jucam cu cei mici din lipsa de timp, nu ne mai vizitam vechii ,dar bunii, prieteni din criza de timp, iar timpul petrecut IN familie e din ce in ce mai scurt.

Timpul este intangibil,pertetuu,pretios,prietenos,darnic,este zestrea noastra! Lasati-o celor dragi.

Acum… trecand de la partea spirituala si ajungand la cea materiala. Care sunt cadourile potrivite la preturile perfecte?

Depinde de fiecare. Pe cei din familie ii poti surprinde usor cu lucruri utile. Pe parinti cu seturi de ingrijire personala, pe nepotei cu dulciuri si jucarii, fratii se multumesc cu siguranta cu un device amuzant si util iar surioarele cu lumanarele parfumati si seturi cosmetice sau parfumuri. Toate la preturi cat se poate de accesibile.

Exemple de cadouri la preturi accesibile aveti AICI.

Partenerului de viata… oh well, daca aveti ani in spate, e mai complicat sa il surprinzi cu ceva de Craciun. Noi, dealungul celor 10 ani cred ca ne-am daruit tot ce ne place/a cel mai mult, cadourile, in cazul nostru, vin si fara vreo ocazie speciala. Mi-a placut ceva, i-am luat, l-am surprins, si viceversa.

Am trecut de la jocuri la imbracaminte, de la portofele la produse de ingrijire personala, in 10 ani credeti-ma ca oferi muuuuuulte. Asa ca, ideal ar fi sa tragi cu ochiul atunci cand iesiti la cumparaturi la ce este interesat cel de langa tine, sau ce ii mai lipseste din arsenalul de lucruri. Femeile vor fi mereu innebunite dupa incaltaminte si genti, iar barbatii dupa jocuri, masinute, portofele, gadget-uri.

Pentru al meu, anul acesta am in gand, ca si cadou de Craciun, o consola Xbox One. Nu-i secret, asa ca… sa vina Mosu`, zic! :D

Craciun Fericit, dragi si drage! Oferiti… TIMP, speranta si iubire.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Natalia spune:

    Cel mai bun si cel mai de fara pret! Cracin fericit dragilor!

  2. Anonimul spune:

    as vrea si eu un xbox one laughing)
    Craciun fericit!

  3. Mary spune:

    Craciun Fericit!!!

  4. Suzana spune:

    Craciun fericit!
    Petreceri frumoase de sfarsit de an!
    La Multi Ani cu sanatate, bucurii, impliniri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *